Składniki: filety z makreli 50% [makrela {Scomber scombrus (A*), obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO27}, {Scomer japonicus (B*), obszar połowu: Ocean Spokojny FAO61}], sos musztardowy 50% [woda, musztarda 15% (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), olej rzepakowy, cukier, ocet spirytusowy, gorczyca, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, przyprawy].
Zawartość netto: 170 g
Technika utrwalenia: sterylizacja
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 255 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: 5,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Wartość energetyczna kcal: 762 kcal
Wartość energetyczna kJ: 183 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 10 g
Zawartość soli: 1,5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 12 g
Zawartość węglowodanów: 7,2 g