Składniki: Kiełbasa francuska sucha składniki: mięso wieprzowe (pochodzenie: ue), sól, laktoza, glukoza, przyprawy, czosnek, przeciwutleniacz: e316; kultury starterowe drobnoustrojów, substancje konserwujące: e252, e250. chorizo składniki: mięso wieprzowe (pochodzenie: hiszpania), sól, papryka, mleko w proszku, glukoza, czosnek, ekstrakt z owoców, substancje konserwujące: e250, e252; przyprawy. salami włoskie składniki: mięso wieprzowe (pochodzenie: ue), sól, glukoza, przeciwutleniacz: e301, przyprawy, aromaty naturalne, substancje konserwujące: e250, e252.
Rodzaj: Kiełbasa
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Paczkowany
Metoda wytwarzania: Suszone, Surowe
Klasa trwałości produktu: Półtrwały
Stopień rozdrobnienia: Plastry, Średnio rozdrobnione
Technika utrwalenia: suszenie, solenie
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 144 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Może zawierać
Orzechy: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Cukry: 1,9 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
Wartość energetyczna kcal: 359 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1489 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 25 g
Zawartość soli: 5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 28 g
Zawartość węglowodanów: 1,9 g