Czekolada mleczna z całymi migdałami.
Składniki: cukier, migdały (21 %), miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), tłuszcz mleczny, emulgatory (lecytyny sojowe, E 476), aromat. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej minimum 25 %. Oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Typ: Mleczna
Smak: Klasyczny (classic)
Dodatki: Z orzechami
Zawartość netto: 100 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 272 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Tak
Inne informacje
Dodatki zawarte w produkcie (E-symbole): E476 Polirycynooleinian
Funkcje dodatków obecnych w produkcie (zadeklarowanych jako dodatki lub numery E): Emulgator