Składniki: woda, oliwki zielone Manzanilla, sól, pasta paprykowa 1,93% (woda, papryka 25%, stabilizator – alginian sodu, aromat paprykowy), wzmacniacz smaku – glutaminian sodu, regulatory kwasowości – kwas cytrynowy, kwas mlekowy, przeciwutleniacz – kwas askorbinowy
Masa netto sztuki (po odcieku): 90 g
Pojemność: 300 ml
Rodzaj: Nadziewane, W zalewie
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Cukry: 0,1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 3 g
Wartość energetyczna kcal: 154 kcal
Wartość energetyczna kJ: 635 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 1 g
Zawartość soli: 4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 16 g
Zawartość węglowodanów: 0,1 g