Składniki
MLEKO owcze* 98,87 %, enzymy mikrobiologiczne, kultury starterowe, stabilizator: chlorek wapnia, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wysokiej jakości produkt o niebanalnym, wyrafinowanym smaku. To istny raj dla podniebienia każdego miłośnika owczego sera. Delikatny, świeży smak i niezwykle kremowa konsystencja zachwyci nawet najbardziej wybredne podniebienia.
Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt?
Wyrafinowany smak
Kremowa konsystencja
MLEKO owcze ma wiele korzystnych właściwości odżywczych
Jest bardziej strawne niż MLEKO krowie
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1245 kJ/383 kcal
Tłuszcz: 31 g
w tym kwasy nasycone: 21 g
Węglowodany: 3,5 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: <0,5 g
Białko: 23 g
Sól: 2,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.