Składniki: Makaron typu noodle 79,3 %: mąka pszenna, olej palmowy, skrobia ziemniaczana, tapioka – skrobia z manioku, sól, stabilizatory: e 501, e 339, e 450, e 451, e 452, e 412; cukier, wzmacniacz smaku: e 621; barwnik: e 160a; substancja spulchniająca: e 500; kurkuma, przeciwutleniacz: e 307. sos 20 %: cukier, olej palmowy, czosnek suszony, wzmacniacze smaku: e 621, e 635, e 627, e 631; sól, koncentrat gotowanego tamaryndowca (tamaryndowiec, woda, substancja konserwująca: e 202), woda, hydrolizowane białko sojowe, aromaty, ekstrakt drożdżowy, barwniki: e 150d, e 160c; regulator kwasowości: e 330; substancja konserwująca: e 202; przeciwutleniacz: e 307 opakowanie z warzywami 0,7 %: cebula dymka suszona (szczypiorek), papryczka chili suszona.
"Cukry: 3,2 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g"
Wartość energetyczna kcal: 216 kcal
Wartość energetyczna kJ: 909 kJ
Wielkość porcji: 90 g
"Zawartość białek: 4,4 g"
"Zawartość soli: 1,3 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 6,8 g"
Zawartość węglowodanów: 32 g