Składniki: Surowce drobiowe 62% (skórki z kurczaka, mięso z fileta kurczaka- 15%, wątroba z kurczaka- 12%), woda, kasza manna (z pszenicy), skrobia ziemniaczana, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), sól, cebula, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym; aromaty, regulatory kwasowości: octany potasu, mleczan potasu; stabilizator: cytryniany sodu; cukier, białko roślinne (sojowe, kukurydziane), białko wieprzowe, substancja konserwująca: azotyn sodu. produkt może zawierać: zboża zawierające gluten owsiany, mleko, jaja, seler i gorczycę.
Gatunek mięsa: Kurczak, Wieprzowina
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Metoda wytwarzania: Parzone
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa: Nie
Rodzaj: Wędlina podrobowa
Stopień rozdrobnienia: Homogenizowane
Typ: Paczkowany
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Orzechy: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Owies i produkty owsiane: Może zawierać
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Żyto i produkty żytnie: Nie
Cukry: 1,1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 190 kcal
Wartość energetyczna kcal: 190 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 790 kJ
Wartość energetyczna kJ: 790 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 10 g
Zawartość białek: 10 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 1,7 g
Zawartość soli: 1,7 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 13 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 3,9 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 13 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 1,1 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 7,5 g
Zawartość węglowodanów: 7,5 g