Składniki
mieszanka na ciasto [skrobia ryz˙owa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, ma?ka ryz˙owa, ma?ka z grochu, błonniki ros´linne z (ziemniak, ryz˙, babka płesznik, siemie? lniane, cytryna), cukier (sacharoza), ma?ka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemie? lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, wegańska alternatywa sera 17 % (woda, olej kokosowy 23 %, skrobia modyfikowana, skrobia, so´l morska, wegan´ski aromat mozzarella, ekstrakt z oliwek, witamina B12, barwnik: b-karoten), oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, droz˙dz˙e, so´l, oregano.
OPIS
Margherita Vegan: Wegańska Rewolucja w Świecie Pizzy.
Przedstawiamy Margheritę Vegan – pizzę, która przekracza granice wegańskiej kuchni, zachowując klasyczny smak, który pokochali wszyscy miłośnicy pizzy. Ta pizza to nie tylko wybór dla wegan, ale dla każdego, kto ceni sobie wyrafinowane, naturalne smaki.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Wyjmij pizzę z opakowania.
2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj - dzieje się magia!
3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu. Przedstawiamy Margheritę Vegan – pizzę, która przekracza granice wegańskiej kuchni, zachowując klasyczny smak, który pokochali wszyscy miłośnicy pizzy. Ta pizza to nie tylko wybór dla wegan, ale dla każdego, kto ceni sobie wyrafinowane, naturalne smaki.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 773 kJ / 185 kcal
Tłuszcz: 3,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 33,3 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 1,4 g
Sól: 0,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.