Składniki
mieszanka na ciasto [skrobia ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, SER mozzarella 18 % (LAKTOZA, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna), pomidory, kiełbasa chorizo 6 % (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, LAKTOZA, przyprawy i naturalne aromaty, dekstroza, kultura starterowa, ekstrakt z papryki, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, barwnik: kwas karminowy, karmin, substancja konserwująca: azotyn sodu), oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, drożdże, sól, oregano.
OPIS
Hiszpański Temperament w Każdym Kęsie.
Przygotuj się na kulinarną podróż do serca Hiszpanii z naszą pizzą Chorizo. Ta pizza to esencja hiszpańskiej pasji i smaku, zapakowana w każdym kęsie, oferująca niezapomniane doznania smakowe.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Wyjmij pizzę z opakowania.
2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj - dzieje się magia!
3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu. Przygotuj się na kulinarną podróż do serca Hiszpanii z naszą pizzą Chorizo. Ta pizza to esencja hiszpańskiej pasji i smaku, zapakowana w każdym kęsie, oferująca niezapomniane doznania smakowe.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 808 kJ / 193 kcal
Tłuszcz: 4,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 29,2 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 5,5 g
Sól: 0,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.