Składniki
mieszanka na ciasto [skrobia ryz˙owa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, ma?ka ryz˙owa, ma?ka z grochu, błonniki ros´linne z (ziemniak, ryz˙, babka płesznik, siemie? lniane, cytryna), cukier (sacharoza), ma?ka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemie? lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, SER mozzarella 18 % (LAKTOZA, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna), pomidory, kiełbasa pepperoni 6 % (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, pieprz, czosnek, papryka 0,3 %, przyprawy, glukoza, sacharoza, syrop glukozowy, maltodekstryna, barwnik: kwas karminowy, karmin; koncentrat soku buraka ćwikłowego, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy, askorbinian sodu, ekstrakty z rozmarynu (wyciągi z rozmarynu); regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat papryki, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu; kultury starterowe), oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, drożdże, sól, oregano.
OPIS
Przygotuj się na eksplozję smaku z naszą pizzą Pepperoni. Ta pizza to kwintesencja pikantnych przygód, idealna dla tych, którzy szukają czegoś więcej niż tylko zwykłej pizzy. Każdy kawałek to obietnica niezapomnianego doświadczenia.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Wyjmij pizzę z opakowania.
2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj - dzieje się magia!
3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu. Przygotuj się na eksplozję smaku z naszą pizzą Pepperoni.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 802 kJ / 192 kcal
Tłuszcz: 6,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
Węglowodany: 29,2 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.