Składniki
mieszanka na ciasto [skrobia ryz˙owa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, ma?ka ryz˙owa, ma?ka z grochu, błonniki ros´linne z (ziemniak, ryz˙, babka płesznik, siemie? lniane, cytryna), cukier (sacharoza), ma?ka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemie? lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, SER mozzarella 18 % (LAKTOZA, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna), pomidory, kiełbasa salami 6 % (mięso wieprzowe, sól, naturalne aromaty, dekstroza, cukier, przyprawy, substancje konserwujące: askorbinian sodu, azotan potasu), oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, drożdże, sól, oregano.
OPIS
Włoska Elegancja w Każdym Kawałku.
Zapraszamy Cię do odkrycia smaku prawdziwej Włochy z naszą pizzą Salami. Ta pizza to esencja włoskiej tradycji kulinarnej, idealna dla tych, którzy cenią sobie klasyczne smaki i wysoką jakość.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Wyjmij pizzę z opakowania.
2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj - dzieje się magia!
3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu. Zapraszamy Cię do odkrycia smaku prawdziwej Włochy z naszą pizzą Salami. Ta pizza to esencja włoskiej tradycji kulinarnej, idealna dla tych, którzy cenią sobie klasyczne smaki i wysoką jakość.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 810 kJ / 194 kcal
Tłuszcz: 5,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 29,1 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 5,2 g
Sól: 0,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 24 h.