Podgrzybki pokrojone w kostkę to produkt stworzony z myślą o profesjonalnej gastronomii. Dzięki niemu przygotowanie grzybowych specjałów stanie się prostsze niż kiedykolwiek. Najwyższej jakości podgrzybki pokrojono w kilkumilimetrowe kawałki, by uzyskać praktyczną w zastosowaniu bazę do wywarów, zup i sosów na bazie grzybów.
Twoja gastronomia to linia stworzona dla profesjonalistów oraz miłośników sztuki kulinarnej. Tworzą ją najwyższej jakości, inspirująco aromatyczne grzyby i owoce. Wyborne oraz proste w przygotowaniu składniki odmienią smak przyrządzanych potraw.
Dostępne gramatury: od 0,5 kg - 2,5 kg.
Polska marka Devaldano wychodząc naprzeciw oczekiwaniom branży HoReCa stworzyła produkty, które spełnią oczekiwania najbardziej wymagających szefów kuchni. Grzyby mrożone dostępne są w różnych frakcjach, co pozwala na ich różnorodne zastosowanie: cale, połówki, kostka.
Sprawdź również owocową stronę linii Twoja Gastronomia!
Składniki: Podgrzybek brunatny - Xerocomus badius
Rodzaj: Grzyby
Zawartość netto: 1 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 45 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: <0,5
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Wartość energetyczna kcal: 39 kcal
Wartość energetyczna kJ: 163 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 5,4 g
Zawartość soli: 0,02 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): <0,5
Zawartość węglowodanów: <0,5