Składniki: Polędwica sopocka wędzonka wieprzowa z dodatkiem wody, wędzona, parzona. schab wieprzowy 65 %, woda, sól, białko sojowe, stabilizatory [e451, e450, e508, e331, e327, e262], substancje zagęszczające [e407a, e407, e415], błonnik roślinny (w tym pszenny), skrobia modyfikowana, przeciwutleniacze [e301, e316], regulator kwasowości [e332], aromaty, glukoza, hemoglobina wieprzowa, substancja konserwująca [e250]. produkt może zawierać: seler, gorczycę, laktozę (z mleka).
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Metoda wytwarzania: Wędzone
Produkt zmiennowagowy: Tak
Rodzaj: Wędzonka
Stopień rozdrobnienia: W całości
Typ: Na wagę
"Waga szacunkowa: 1,5 - 3,1 kg"
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak