Składniki: Sos grecki 65% [woda, marchew, cebula, cukier, koncentrat pomidorowy, seler, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, ekstrakt liścia laurowego, ekstrakt ziela angielskiego], kawałki filetów ze srebrzyka smażone 35% [srebrzyk (Argentina silus), mąka pszenna, olej rzepakowy]. Produkt może zawierać ości.
Filetowanie: Filety
Skóra: Ze skórą
Sposób przetworzenia: W sosie innym
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Zawartość netto: 200 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 200 g
Pojemność: 200 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Skóra
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 120 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Tak
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Cukry: 9,4 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Wartość energetyczna kcal: 129 kcal
Wartość energetyczna kJ: 540 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 4,6 g
Zawartość soli: 1,7 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 6,5 g
Zawartość węglowodanów: 13 g