Składniki: 100 g produktu wyprodukowano ze 122 g mięsa wieprzowego. składniki: mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, pieprz, czosnek, glukoza, dekstroza, cukier, syrop glukozowy, maltodekstryna, aromaty, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy (e300), askorbinian sodu (e301), ekstrakty z rozmarynu (e392); barwnik: kwas karminowy (e120); substancja konserwująca: azotyn sodu (e250); kultury starterowe.
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Klasa trwałości produktu: Półtrwały
"Metoda wytwarzania: Surowe, Wędzone, Suszone"
Rodzaj: Kiełbasa
Stopień rozdrobnienia: Drobno rozdrobnione
Typ: Paczkowany
Zawartość netto: 1 kg
Orzechy: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: 1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Wartość energetyczna kcal: 442 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1827 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 17 g
"Zawartość soli: 3,7 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 40 g
"Zawartość węglowodanów: 3,1 g"