Składniki: Marynowane filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry 47,3% z cebulą marynowaną 13,6% z olejem rzepakowym 18%. zawiera cukier i substancje słodzące. filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus), olej rzepakowy, cebula, woda, sól, cukier, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas mlekowy; ocet spirytusowy, przeciwutleniacz: kwas cytrynowy; przyprawy, gorczyca, substancje słodzące: sacharyny, acesulfam k; aromaty.
Filetowanie: Filety
Gatunek ryby: Śledź
Masa netto sztuki (po odcieku): 335 g
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Marynowane
Stopień obrania: Bez skóry
Stopień rozdrobnienia: Płaty
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Ryby i produkty pochodne: Tak
"Cukry: 4,6 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g"
Wartość energetyczna kcal: 174 kcal
Wartość energetyczna kJ: 722 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 9,1 g"
"Zawartość soli: 2,3 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 13 g
"Zawartość węglowodanów: 5,1 g"