Składniki: Filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), cebula, olej rzepakowy, cukier, koncentrat pomidorowy, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, mleczan wapnia, lakton kwasu glukonowego; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; suszone pomidory, pietruszka nać suszona, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu; aromat papryki.
Filetowanie: Filety
Gatunek ryby: Śledź
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Masa netto sztuki (po odcieku): 200 g
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Pojemność: 200 g
Skóra: Bez skóry
"Sposób przetworzenia: Marynowane, W oleju"
Stopień obrania: Bez skóry
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Owies i produkty owsiane: Może zawierać
Pszenica i produkty z pszenicy: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
"Cukry: 8,6 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g"
Wartość energetyczna kcal: 281 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1163 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 7,9 g"
"Zawartość soli: 1,9 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 24 g
"Zawartość węglowodanów: 8,6 g"