Serdelki to pomysł na smaczne śniadanie lub kolację. Za ich pyszny smak odpowiedzialna jest wyselekcjonowana mieszanka przypraw.
Składniki: mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka - 33,3%, woda, mięso wieprzowe oddzielone mechanicznie - 13,2%, skórki wieprzowe, tłuszcz drobny wieprzowy, kasza manna (zawiera gluten), mąka ziemniaczana, białko sojowe, sól, błonnik pszenny bezglutenowy, błonnik ziemniaczany, stabilizatory: e451, e262; wzmacniacze smaku: e621, e635; przeciwutleniacz e316, aromaty, regulator kwasowości e270, substancja konserwująca e250. może zawierać: mleko łącznie z laktozą, gorczycę, jaja, seler.
Gatunek mięsa: Wieprzowina, Kurczak
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Kraj pochodzenia głównego składnika: Unia Europejska
Metoda wytwarzania: Peklowane, Homogenizowane, Parzone
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa: Nie
Produkt zmiennowagowy: Tak
Rodzaj: Kiełbasa
Stopień rozdrobnienia: Homogenizowane
Typ: Na wagę
Waga szacunkowa: 0,7 - 0,9 kg