Składniki: 35% krojone filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus)*, olej rzepakowy, woda, 8,6 % śmietana, 7 % cebula marynowana , 6,8% ogóreki konserwowe, 3,4% jabłko gotowane, cukier, jogurt (mleko, skrobia ), ocet spirytusowy, sól, żółtko jaja, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości (kwas octowy ), substancje konserwujące (benzoesan sodu , sorbinian potas )
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Bez głowy, Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: W sosie innym
Stopień rozdrobnienia: Płaty
Zawartość netto: 500 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 500 g
Pojemność: 500 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 80 op. zb. (DU)
Produkt bezglutenowy: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Nie
"Cukry: 5,7 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g"
Wartość energetyczna kcal: 306 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1265 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 6,8 g"
"Zawartość soli: 1,6 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 28 g
"Zawartość węglowodanów: 6,6 g"