Składniki: Marynowane filety ze śledzia 45%, olej rzepakowy 25,7%, cebula marynowana, marchew gotowana, seler gotowany, przyprawy, koncentrat papryki.
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Marynowane
Stopień rozdrobnienia: W całości
Zawartość netto: 300 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 230 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne, Okrężnice (sieci)
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 208 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Tak
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Cukry: 1,8 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Wartość energetyczna kcal: 1458 kcal
Wartość energetyczna kJ: 353 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 8,2 g
Zawartość soli: 1,6 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 34 g
Zawartość węglowodanów: 2,4 g