Składniki: marynowane filety ze śledzia (45%) [((A)* - filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), (B)* - filety ze śledzia bałtyckiego (Clupea harengus membras), woda, ocet spirytusowy, sól, cukier, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas jabłkowy, kwas cytrynowy], cebula marynowana (cebula, woda, regulator kwasowości: kwas octowy), olej rzepakowy (23,3%), suszona żurawina (6%), koper suszony.
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Marynowane
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Zawartość netto: 300 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 230 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozprzowe
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Produkt składa się z połączonych kawałków ryby: Nie
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 208 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
"Cukry: 5,8 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g"
Wartość energetyczna kcal: 326 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1349 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 7,9 g"
"Zawartość soli: 1,7 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 29 g
"Zawartość węglowodanów: 7,1 g"