Składniki: 50% filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus) (śledź, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), 29,6% cebula marynowana, 20% olej rzepakowy, 0,33% chili, pieprz, ekstrakt z papryki.
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Bez głowy, Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Marynowane, W oleju
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Zawartość netto: 100 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 100 g
Pojemność: 100 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 322 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Nie
Inne informacje
Dodatki zawarte w produkcie (E-symbole): E260 Kwas octowy
Dodatkowe informacje na temat produktu: E260 z surowca, nie jest dodawany bezpośrednio do receptury.
Funkcje dodatków obecnych w produkcie (zadeklarowanych jako dodatki lub numery E): Regulator kwasowości
Poziom znakowania Nutriscore: D
Zawartość owoców/warzyw/orzechów w produkcie: 29,6 %