Składniki: 40 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 7,4 % ogórek konserwowy, 7 % cebula marynowana, 4,2 % śmietana, jogurt (mleko, skrobia), cukier, sól, 1,3 % koperek, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, ekstrakt przypraw, regulator kwasowości (kwas octowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Bez głowy, Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: W sosie innym
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Zawartość netto: 100 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 100 g
Pojemność: 100 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 322 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Nie
"Cukry: 6,2 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g"
Wartość energetyczna kcal: 301 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1247 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 7,6 g"
"Zawartość soli: 1,9 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 27 g
"Zawartość węglowodanów: 6,9 g"