Składniki: 50 % filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus)* (śledź, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), 24,5 % cebula marynowana, 21 % olej rzepakowy i słonecznikowy, sól, 2,4 % suszone pomidory, koncentrat pomidorowy, czosnek, bazylia, oregano, pieprz czarny.
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Bez głowy, Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: W oleju
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Zawartość netto: 100 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 100 g
Pojemność: 100 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w wodach śródlądowych
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 322 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Nie
"Cukry: 3,9 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g"
Wartość energetyczna kcal: 307 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1270 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 8,5 g"
"Zawartość soli: 2,9 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 28 g
"Zawartość węglowodanów: 4,9 g"