Składniki: 100 g smalcu wyprodukowano z 68,9 g mięsa wieprzowego i 56,1 g tłuszczu wieprzowego. składniki: mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, przyprawy, sól, ekstrakty przypraw. może zawierać: mleko łącznie z laktozą, gorczycę, jaja, seler, soję.
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Kraj pochodzenia głównego składnika: Unia Europejska
Metoda wytwarzania: Smażone
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa: Nie
Stopień rozdrobnienia: Drobno rozdrobnione
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Orzechy: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Cukry: 0,7 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Wartość energetyczna kcal: 746 kcal
Wartość energetyczna kJ: 3072 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 6,1 g
Zawartość soli: 2,7 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 80 g
Zawartość węglowodanów: 2,2 g