Składniki: Mięso wieprzowe 68%,woda,mięso wołowe 3,5%,tłuszcz wieprzowy,skrobia ziemniaczana,sól spożywcza ,białko sojowe,błonnik bambusowy,glukoza,wzmacniacz smaku:glutaminian monosodowy,przeciwutlleniacz:kwas izoaskorbinowy,przyprawy,ekstrakty przypraw,stabilizator:trifosforany,regulatory kwasowosci,octany sodu,e575,białko wieprzowe,substancja konserwująca e250,osłonka jadalna:jelito wieprzowe.
"Gatunek mięsa: Wieprzowina, Wołowina"
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Metoda wytwarzania: Parzone
Rodzaj: Kiełbasa
Stopień rozdrobnienia: Średnio rozdrobnione
Typ: Paczkowany
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Nie
Cukry: 0,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 8,8 g
Wartość energetyczna kcal: 256 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1059 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 12 g
Zawartość soli: 2,5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 22 g
Zawartość węglowodanów: 2,1 g