Składniki: Mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy w tym ekstrakt papryki, aromaty, glukoza, barwnik: kwas karminowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, kultury starterowe
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Klasa trwałości produktu: Trwały
"Metoda wytwarzania: Surowe, Suszone, Wędzone"
Rodzaj: Kiełbasa
Stopień rozdrobnienia: Drobno rozdrobnione
Technika utrwalenia: suszenie
Termin minimalnej trwałości (od daty produkcji): 40 dni (dzień)
Typ: Paczkowany
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Cukry: 1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Wartość energetyczna kcal: 530 kcal
Wartość energetyczna kJ: 2195 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 30 g
"Zawartość soli: 4,9 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 44 g
Zawartość węglowodanów: 3 g