Składniki: pomidory (65 g pomidorów w 100 g produktu), papryka (7%), cukier, cebula (6%), fasola czerwona (3%), skrobia modyfikowana kukurydziana, kukurydza (2%), sól, przyprawy, oregano, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Przeznaczenie: do spożycia
Rodzaj sosu: Fasola czerwona
Smak: Pomidorowy
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Typ: Płynny
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Cukry: 9,3 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1
Wartość energetyczna kcal: 64 kcal
Wartość energetyczna kJ: 270 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 1,3 g
Zawartość soli: 1,5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): <0,5
Zawartość węglowodanów: 13 g