Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona, o gramaturze 90 g, w plastrach. Produkt otrzymany z batonu (? 60), poddanego plastrowaniu. W opakowaniu znajduje się 15 sztuk plastrów. Konsystencja ścisła, twarda. Barwa mięsa czerwona do ciemnoczerwonej, tłuszczu biała do kremowej. Smak i zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa wieprzowego peklowanego, wędzonej, parzonej, suszonej, umiarkowanie słony. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Kiełbasa drobiowo-wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona, o gramaturze 90 g, w plastrach. Produkt otrzymany z batonu (? 60), poddanego plastrowaniu. W opakowaniu znajduje się 15 sztuk plastrów. Konsystencja ścisła, twarda. Barwa na przekroju od jasnoróżowej do ciemnoczerwonej. Smak i zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa drobiowo - wieprzowego peklowanego, wędzonej, parzonej, suszonej, umiarkowanie słony. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw,...