Składniki: mięso wieprzowe, sól, stabilizator: difosforany, syrop glukozowy przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromaty, substancja konserwująca: azotyn sodu. 100g produktu wyprodukowanego ze 100 g mięsa wieprzowego. produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Metoda wytwarzania: Wędzone
Produkt zmiennowagowy: Tak
Rodzaj: Wędzonka
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Typ: Na wagę
"Waga szacunkowa: 0,3 - 1,0 kg"
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 0,2 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g
Wartość energetyczna kcal: 194 kcal
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 194 kcal
Wartość energetyczna kJ: 809 kJ
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 809 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 19 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 19 g
Zawartość soli: 2,2 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 2,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 13 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 5,1 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 13 g
Zawartość węglowodanów: 0,3 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 0,3 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 0,2 g
Inne informacje
Zawiera przeciwutleniacze: Tak
Zawiera substancje konserwujące: Tak