Składniki: Woda, cukier, sok z tamaryndowca (8,16%), sos sojowy (8,16%)(soja, sól, cukier), sos chili (8,16%) (chili, cukier, ocet, sól, skrobia modyfikowana, czosnek), sól, czerwona szalotka (4%), skrobia modyfikowana, pasta pomidorowa (koncentrat pomidorowy, cukier, sól, ocet), substancja konserwująca: sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. może zawierać: gluten, ryby, sezam, mięczaki.
Kraj pochodzenia głównego składnika: Tajlandia
Przeznaczenie: Do bezposredniego spożycia
"Rodzaj sosu: Chili, Słodko-kwaśny"
"Smak: Chili, Kwaśny, Słodko-pikantny, Słodki"
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Termin minimalnej trwałości (od daty produkcji): 24 mies.
Typ: Płynny
Cukry: 36 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Wartość energetyczna kcal: 178 kcal
Wartość energetyczna kJ: 757 kJ
"Zawartość białek: 0,7 g"
"Zawartość soli: 5,3 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 g
Zawartość węglowodanów: 43 g