Składniki: Pasteryzowane mleko owcze, sól, masa z siekaną czarną letnią truflą 1 % ( 35 % letnia czarna trufla tuber aestivum vitt., 28 % pieczarka dwuzarodnikowa agaricus bisporus, woda, aromaty, sól), bakterie fermentacji kwasu mlekowego, podpuszczka zwierzęca (jagnięca).
Forma: Paczkowany
Gatunek sera: Parmezan
Rodzaj mleka: Owcze
Smak: Truflowy
Typ sera: Włoski
Zawartość tłuszczu: Tłusty (sery kwasowe) (zaw. tłuszczu 30%)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Tak
Pistacje i produkty pistacjowe: Tak
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
"Cukry: 0,21 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 16,4 g"
Wartość energetyczna kcal: 310 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1286 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 21 g
"Zawartość soli: 1,9 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 24,5 g"
"Zawartość węglowodanów: 1,32 g"