Składniki: Oprócz tłuszczu kakaowego czekolada zawiera tłuszcze roślinne. czekolada 54% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (shea), emulgator: lecytyny], nadzienie figowe 18% [cukier, syrop glukozowy, figi 10%, woda, zagęszczony sok cytrynowy, substancje zagęszczające: pektyny, agar; naturalny aromat, syrop cukru skarmelizowanego, koncentrat z krokosza barwierskiego, substancja wiążąca: cytryniany wapnia], tłuszcz roślinny (palmowy), cukier, mleko w proszku odtłuszczone 4%, serwatka w proszku (z mleka), mak niebieski 0,3%, emulgator: lecytyny, aromat naturalny.
Dodatki: Z nadzieniem
Typ: Deserowa
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Może zawierać
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Może zawierać
Migdały i produkty z migdałami: Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Orzechy: Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Cukry: 53 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Wartość energetyczna kcal: 504 kcal
Wartość energetyczna kJ: 2104 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 5,1 g"
"Zawartość soli: 0,1 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 28 g
Zawartość węglowodanów: 56 g