Składniki: 50% filety ze śledzia atlantyckiego ( Clupea harengus )*, 12,5% cebula marynowana, woda, 8% olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Bez głowy, Filety, Z ośćmi
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Marynowane
Stopień rozdrobnienia: Płaty
Zawartość netto: 600 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 375 g
Pojemność: 600 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 112 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
"Cukry: 8,5 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g"
Wartość energetyczna kcal: 210 kcal
Wartość energetyczna kJ: 873 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 8,9 g"
"Zawartość soli: 2,4 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 15,1 g"
"Zawartość węglowodanów: 9,6 g"