Składniki: Oliwki zielone drylowane 94 % (oliwki zielone, sól spożywcza, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; kwasy: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, cytryniany wapnia), olej rzepakowy, czosnek 1%, zioła prowansalskie, pietruszka, ocet spirytusowy. oliwki mogą zawierać pestki lub ich fragmenty.
Kraj pochodzenia głównego składnika: Grecja
Typ (antipasti): Warzywa marynowane
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
"Cukry: 0,2 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 2 g
Wartość energetyczna kcal: 172 kcal
Wartość energetyczna kJ: 709 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 1,3 g"
"Zawartość soli: 2,8 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 16,8 g"
"Zawartość węglowodanów: 2,4 g"