Składniki: Ser twarogowy 45 % (mleko, skrobia, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii fermentacji mlekowej), czerwona papryka marynowana 35 % (papryka, sól, kwas: kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), olej rzepakowy.
Kraj pochodzenia głównego składnika: Turcja
Typ (antipasti): warzywa nadziewane
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
"Cukry: 0,8 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 11,4 g"
Wartość energetyczna kcal: 192 kcal
Wartość energetyczna kJ: 794 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 3,9 g"
Zawartość soli: 1 g
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 18,5 g"
"Zawartość węglowodanów: 1,8 g"