Składniki: żółte papryczki miodowe marynowane 40 % (papryka, cukier, kwas: kwas octowy), ser twarogowy 32 % (mleko, skrobia, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii fermentacji mlekowej), olej rzepakowy, zielona papryka peperoni 4 %, oliwki czarne 4 % (oliwki, sól, kwas: kwas mlekowy; stabilizator: glukonian żelazawy), sól, ocet spirytusowy, kwas: kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy. oliwki mogą zawierać pestki lub ich fragmenty.
Kraj pochodzenia głównego składnika: Maroko
Typ (antipasti): warzywa nadziewane
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
"Cukry: 8,8 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 6,7 g"
Wartość energetyczna kcal: 172 kcal
Wartość energetyczna kJ: 715 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 3,7 g"
"Zawartość soli: 0,93 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 11,8 g"
"Zawartość węglowodanów: 11,7 g"