Sposób przyrządzania:
1 sposób
Do wysokiego naczynia wlać 220 ml schłodzonego mleka, wsypać zawartość opakowania i miksować ok. 3-4 minuty.
2 sposób
Do wysokiego naczynia wlać 250 ml (1 szklankę) schłodzonego mleka, wsypać zawartość opakowania i miksować ok. 3 minuty. Następnie dodać 80g miękkiego masła lub margaryny i miksować jeszcze ok. 2 minuty.
Przygotowany krem stosujemy do przekładania oraz dekorowania ciasta. Krem można urozmaicić dodając bakalie, owoce, konfitury itp. Porcja kremu wystarcza do przełożenia biszkoptu o średnicy ok. 24 cm, co wystarcza do przygotowania ok. 12 porcji.
W celu większego biszkoptu zalecamy użycie dwóch opakowań kremu, np. o różnych smakach.
Składniki: preparat białkowo- tłuszczowy (tłuszcze roślinne częściowo utwardzone w zmiennych proporcjach: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone; emulgator: E472a, syrop glukozowy), cukier, substancja zagęszczająca: skrobia ziemniaczana modyfikowana, mleko w proszku odtłuszczone, żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, barwnik: koszenila.
Typ: Krem w proszku
Przeznaczenie: Do dekoracji;Do smaku;Inne
Zawartość netto: 100 g
Pojemność: 1100 ml
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 100 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie