Lisner Śledź Atlantycki W Sosie Śmietanowym Ze Szparagami 280G

  • Dodaj do ulubionych:
  • Oceń:
  • Marka: Lisner
  • Kod producenta: 5900344018080
  • Dostępnośc: Niedostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 12,34 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
  • Czas realizacji: 1 dzień + czas dostawy
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • Cena brutto: 10,73 zł / szt. 10,22 zł / szt.
  • 280 g ( 38,32 zł / 1 kg )
  • szt.
    Niedostępny
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online, Gotówka przy odbiorze
  • Szybkie płatności Blik.

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Darmowa dostawa od 250 zł na terenie Warszawy i okolic. Nie dotyczy przesyłek kurierskich.

Produkt możesz zwrócić w ciągu 14 dni.

Kompozycja delikatnych szparagów, jajka i aromatycznych ziół, otoczona pysznym kremowym sosem. Śledź łagodny i delikatny, niezwykle smaczny,


Składniki
32% filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus)* (śledź, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), olej rzepakowy, 13,6% szparagi konserwowe, woda, 8,8% śmietana, 4,7% fasola szparagowa, cukier, jogurt (mleko, skrobia), ocet spirytusowy, sól, żółtko jaja, skrobia modyfikowana, mieszanka przyprawowa, cebula granulowana, substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu). produkt może zawierać: gorczycę, skorupiaki, soję oraz seler.
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: lisner poznań sp. z o.o. sp. k. ulica i numer: ul. strzeszyńska 38/42 kod pocztowy i miasto: 60-479 poznań pl
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 28 dni (dzień)
Filetowanie: Bez głowy
Gatunek ryby: Śledź
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Masa netto sztuki (po odcieku): 280 g
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Nazwa systematyczna w języku łacińskim: Clupea harengus
Obszar połowu (FAO): Rejon: Morze Norweskie, Rejon: Morze Bałtyckie, Podobszar: Morze Północne (Podobszar IV), Rajon: Morze Irlandzkie, Rejon: Skagerrak i Kattegat, Rejon: Północne Morze Celtyckie (Rejon VII g), Rejon: Południowe Morze Celtyckie (Rejon VII h)
Pojemność: 280 g
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Marynowane, W sosie innym
Stopień obrania: Bez skóry
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 7 °C
Zawartość netto: 280 g

Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Nie

"Cukry: 5,5 g"
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g"
Wartość energetyczna kcal: 292 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1208 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 5,7 g"
"Zawartość soli: 1,6 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 27 g
"Zawartość węglowodanów: 6,4 g"