Panier 200G

Panier można stosować do wszystkich rodzajów mięs i ryb oraz do gotowanych warzyw
Panierowanie jest często stosowanym w naszych kuchniach sposobem przygotowywania różnych gatunków mięs do smażenia. Polecamy Państwu PANIER nadający złocistą, bardzo pożądaną barwę powierzchni smażonych produktów. Zatrzymując sok mięsny i składniki odpowiedzialne za aromat zapewnia dobrą soczystość i kruchość mięsa. Specjalnie dobrane składniki PANIERU zabezpieczają przed chłonięciem zbyt dużych ilości tłuszczu w trakcie smażenia. PANIER można stosować do przygotowywania panierowanych mięs i ryb oraz do gotowanych warzyw.
Sposób przyrządzania: Przygotowane do smażenia porcje mięsa, kurczaka lub ryb posolić, doprawić przyprawami, zanurzyć w jajku lub kleiku z mąki i obtoczyć w panierce lekko dociskając ręką.
Sposób przyrządzania warzyw: Ugotowane warzywa (kalafior, fasolkę, szparagi itp.) posypać rozgrzanym na patelnia panierem, polać tłuszczem.
  • 5.03 zł / szt.
  • 200 g ( 25.15 zł for 1 kg )
  • szt.
  • Payment via bank transfer, Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

The product is shipped within 24 hours.

We complete the order within 24 hours.

The product is covered by a one-year warranty.

You can return the product within 14 days.

Składniki: Mąka pszenna, sól, drożdże, koncentrat papryki. produkt może zawierać: jaja, soję, mleko i produkty pochodne oraz seler i gorczycę.

Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie