Parmigiano Reggiano Zarpellon 200G

Parmigiano reggiano - oryginalny włoski ser twardy wytwarzany od wieków zgodnie z tradycyjną, ściśle przestrzeganą recepturą. Parma, Reggio Emilia, Bolonia, Modena i Mantua - to regiony, w których wytwarza się ten doskonały produkt. Proces produkcji jest restrykcyjnie nadzorowany przez konsorcjum Parmigiano-Reggiano z siedzibą w Reggio nell' Emilia. Parmigiano Reggiano produkowane jest z mleka krowiego surowego, bez żadnych dodatków. Dojrzewa min. 12 miesięcy. Smak Parmigiano Reggiano jest pełny i wyrazisty. Najlepiej smakuje w postaci tartej.

Product sold locally
  • 33.50 zł / szt.
  • 200 g ( 167.50 zł for 1 kg )
  • szt.
  • Payment via bank transfer, Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

The product is shipped within 24 hours.

We complete the order within 24 hours.

The product is covered by a one-year warranty.

You can return the product within 14 days.