15 % -< 30%: niejonowe środki powierzchniowo czynne5 % -< 15 %: związki wybielające na bazie tlenu5 % -< 15 %: polikarboksylany, fosfoniany, enzymy (subtylizyna, amylasa), kompozycjęzapachową(limonen)
deklarowane5 % -< 15%: niejonowe środki powierzchniowo czynne5 % -< 15 %: związki wybielające na bazie tlenu5 % -< 15 %: fosfoniany5 % -< 15 %: polikarboksylanyzawiera enzymy (subtylizyna, amylasa)kompozycja zapachowa (geraniol, limonen)
100% kawa ziarnista (arabica i robusta)
cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, orzechy laskowe (4,2%), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), pełnotłuste mleko w proszku, migdały (2,8%), laktoza (z mleka), odtłuszczone mleko w proszku, maślanka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, kakao niskotłuszczowe, dekstroza, emulgator: lecytyny (soja), fruktoza, kawa, syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, aromaty, sól. czekolada mleczna z nadzieniem nugatowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z nadzieniem pralinowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna deserowa: masa kakaowa minimum 45%; czekolada deserowa z nadzieniem marcepanowym: masa kakaowa minimum 50%; czekolada deserowa z musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 50%; biała czekolada i czekolada kawowo-śmietankowa: czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%, biała czekolada: masa kakaowa minimum 28%. wszystkie rodzaje mogą zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz jaja.
mleko pełne, śmietana, koncentrat białek serwatkowych (z mleka), sól, stabilizator (E410), kwas (kwas cytrynowy)
5 - 15 %: środek wybielający na bazie tlenu, polikarboksylany < 5 %: niejonowe środki powierzchniowo czynne, fosfoniany, kompozycja zapachowa (benzyl alcohol, limonene), enzymy
deklarowane5 % -< 15%: niejonowe środki powierzchniowo czynne5 % -< 15 %: związki wybielające na bazie tlenu5 % -< 15 %: fosfoniany5 % -< 15 %: polikarboksylanyzawiera enzymy (subtylizyna, amylasa)kompozycja zapachowa (geraniol, limonen)
węglan sodu, disodium carbonate, compound with hydrogen peroxide (2:3), Alcohols, C12-14, ethoxylated propoxylated, Phosphonic acid, (1-hydroxyethylidene)bis-, tetrasodium salt, subtylisyna
węglan sodu, disodium carbonate, compound with hydrogen peroxide (2:3), Alcohols, C12-14, ethoxylated propoxylated, Phosphonic acid, (1-hydroxyethylidene)bis-, tetrasodium salt, subtylisyna
węglan sodu, disodium carbonate, compound with hydrogen peroxide (2:3), Alcohols, C12-14, ethoxylated propoxylated, Phosphonic acid, (1-hydroxyethylidene)bis-, tetrasodium salt, subtylisyna
ser twarogowy, skrobia modyfikowana, sól, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, guma guar
5 - 30% niejonowe środki powierzchniowo czynne; 5 - 15% związki wybielające na bazie tlenu, polikarboksylany, fosfoniany. Enzymy (subtylizyna,amylaza), kompozycja zapachowa (Limonene).
15 - 30% niejonowe środki powierzchniowo czynne; 5 - 15% związki wybielające na bazie tlenu, polikarboksylany, fosfoniany. Enzymy (subtylizyna, amylaza), kompozycja zapachowa (Limonene).
: 5-15% związki wybielające na bazie tlenu; polikarboksylany;
Syrop glukozowy; cukier; żelatyna spożywcza; kwasy: kwas cytrynowy, kwas mlekowy; substancja żelująca: pektyny; żywność o właściwościach barwiących (czarna porzeczka, czarna marchew, kurkuma, krokosz barwierski, czerwona rzodkiewka, czerwone winogrono, wiśnia, cytryna, spirulina); aromaty; substancje glazurujące: wosk pszczeli, biały i żółty; wosk carnauba.
Zawiera subtylizynę. może powodować wystąpienie reakcji alergicznej.[contains subtilisin. may produce an allergic reaction.]deklarowane5 % -< 15 %: niejonowe środki powierzchniowo czynne5 % -< 15 %: związki wybielające na bazie tlenu5 % -< 15 %: fosfoniany5 % -< 15 %: polikarboksylanyzawiera enzymy(subtylizyna, amylasa)kompozycja zapachowa (benzoesan benzylu, geraniol, linalol)
Zawiera subtylizynę. może powodować wystąpienie reakcji alergicznej.[contains subtilisin. may produce an allergic reaction.]deklarowane5 % -< 15%: niejonowe środki powierzchniowo czynne5 % -< 15 %: związki wybielające na bazie tlenu5 % -< 15 %: fosfoniany5 % -< 15 %: polikarboksylanyzawiera enzymy (subtylizyna, amylasa)kompozycja zapachowa (geraniol, limonen)
5 - 15 %: polikarboksylany, związek wybielający na bazie tlenu, fosfoniany < 5 %: niejonowe środki powierzchniowo czynne pozostałe enzymy, kompozycja zapachowa (limonene), enzymy
5-15% środek wybielający na bazie tlenu, fosfoniany,
Ingredients: aqua, glycerin, ethylhexyl cocoate, cetearyl alcohol, dibutyl adipate, distarch phosphate, glyceryl stearate citrate, isopropyl palmitate, ca_eine, paullinia cupana seed extract, maltodextrin, carbomer, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, sodium hydroxide, trisodium edta, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, piroctone olamine, linalool, limonene, citronellol, alpha-isomethyl ionone, parfum.
Odtłuszczone mleko*, laktoza*, oleje roślinne* (palmowy?, rzepakowy*, słonecznikowy*), serwatka* z mleka częściowo odmineralizowana w proszku, galaktooligosacharydy*z laktozy*, olej rybi?, sole wapniowe kwasu ortofosforowego, chlorek potasu, selenian sodu (iv), l-tyrozyna, siarczan cynku, l-tryptofan, cytrynian sodu, węglan wapnia, węglan magnezu, witamina c, siarczan żelaza (ii), stabilizator – kwas mlekowy, l-cystyna, jodan potasu, niacyna, naturalne kultury bakterii kwasu mlekowego (limosilactobacillus fermentum hereditum®?), witamina e, siarczan manganu, kwas pantotenowy, siarczan miedzi (ii), witamina a, witamina b1, witamina b6, metafolin® (l-metylofolian wapnia), witamina k, witamina d, biotyna. *z rolnictwa ekologicznego ? zawiera dha – dla rozwoju narządu wzroku ? limosilactobacillus fermentum cect5716 ?olej palmowy ze zrównoważonych upraw ekologicznych, certyfikowanych przez niezależne jednostki kontrolne metafolin® jest zarejestrowanym znakiem towarowym firmy merck kgaa, darmstadt, niemcy
5-15% anionowe środki powierzchniowo czynne,
5-15% anionowe środki powierzchniowo czynne,
5%-15%: anionowe środki powierzchniowo czynne,
5%-15% anionowe środki powierzchniowo czynne,
: 15% - 30%: anionowe środki powierzchniowo czynne, niejonowe środki powierzchniowo czynne; 5% - 15%: mydło;
: 15% - 30%: anionowe środki powierzchniowo czynne, niejonowe środki powierzchniowo czynne; 5% - 15%: mydło;
5-15%: anionowe środki powierzchniowo czynne, niejonowe środki powierzchniowo czynne, poniżej 5%: fosfoniany zawiera: enzymy, rozjaśniacze optyczne, substancje zapachowe (HEXYL, CINNAMAL, LINALOOL, BENZYL SALICYAN, BUTYLFENYL METYLOPROPIONALNY, ALKOHOL BENZYLOWY) FENOKSYETANOL
Aqua, Urea, Para¬num Liquidum, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Parfum, Magnesium Trisilicate, Propylene Glycol, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hexyl Cinnamal, Linalool, Acrylates Copolymer, Butylphenyl Methylpropional, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 77891.
ser twarogowy, białka mleka, odtłuszczone mleko w proszku, naturalny aromat (zawiera mleko), sól, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, guma guar, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Filet z mięsa piersi kurczaka, sól, stabilizatory: difosforany, trifosforany,przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma, błonnik roślinny ( bambusowy, cytrusowy ) cukier,regulator kwasowości: cytryniany sodu,ekstrakty przypraw,aromaty,przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancja konserwująca: azotyn sodu. Może zawierać :gorczycę. Na 100 g wyrobu gotowego zużyto 100 g fileta świeżego.
5-15% środek wybielający na bazie tlenu, polikarboksylany,
Zagęszczony sok winogronowy Aceto Balsamico di Modena, ocet balsamiczny z Modeny 20% (ocet winny, wino, woda, przeciwutleniacze: siarczyny), zagęszczony moszcz gronowy, barwnik: karmel E150D (zawiera siarczyny), skrobia modyfikowana
Orzech laskowy (10 %) w karmelu (41 %), kremie orzechowym (37 %) i czekoladzie (12 %). cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), orzechy laskowe, syrop glukozowy, produkt z serwatki (z mleka), substancja utrzymująca wilgoć: syrop sorbitolowy, miazga kakaowa, skondensowane mleko odtłuszczone, skondensowana słodka serwatka (z mleka), laktoza (z mleka), kakao odtłuszczone, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, syrop sacharozowy, emulgator: lecytyny (soja), sól, aromaty.
substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu), mąka pszenna, skrobia. Możliwa obecność mleka.
ser Cheddar (51%), ser (15%), odtłuszczone mleko, masło, odtłuszczone mleko w proszku, sole emulgujące (E331, E339, E452), białka mleka, sól, barwniki: ekstrakt z papryki i karoteny, substancja przeciwzbrylająca: lecytyna słonecznikowa
Tetrahydrolinalol, Delta-damascone.
Etanol, Flam. Liq. 2, H225Eye Irrit. 2, H319
Glycine Soja Oil, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Ricinus Communis Seed Oil, Cocamide DEA, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum.
Ingredients, sastojci: aqua, glycerin, alcohol denat., cetearyl alcohol, distarch phosphate, dimethicone, glyceryl stearate citrate, 1,2-hexanediol, caprylic/capric triglyceride, dibutyl adipate, myristyl myristate, octyldodecanol, dicaprylyl carbonate, cetearyl isononanoate, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, phenoxyethanol, carbomer, trisodium edta, sodium hydroxide, rosa damascena flower water, sodium hyaluronate, potassium sorbate, sodium benzoate, sorbic acid, linalool, geraniol, citronellol, limonene, methyl benzoate, tocopherol, parfum, ci 16035.
Glycine Soja Oil, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Ricinus Communis Seed Oil, Cocamide DEA, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum.
mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
n-butane; etanol, propan, cytral ? i cytral ß, linalol, Limonene, Linalyl acetate
n-butane; etanol, propan, cytral ? i cytral ß, linalol, Limonene, Linalyl acetate