Odtłuszczone mleko*, laktoza*, oleje roślinne* (palmowy?, rzepakowy*, słonecznikowy*), serwatka* z mleka częściowo odmineralizowana w proszku, galaktooligosacharydy*z laktozy*, olej rybi?, sole wapniowe kwasu ortofosforowego, chlorek potasu, selenian sodu (iv), l-tyrozyna, siarczan cynku, l-tryptofan, cytrynian sodu, węglan wapnia, węglan magnezu, witamina c, siarczan żelaza (ii), stabilizator – kwas mlekowy, l-cystyna, jodan potasu, niacyna, naturalne kultury bakterii kwasu mlekowego (limosilactobacillus fermentum hereditum®?), witamina e, siarczan manganu, kwas pantotenowy, siarczan miedzi (ii), witamina a, witamina b1, witamina b6, metafolin® (l-metylofolian wapnia), witamina k, witamina d, biotyna. *z rolnictwa ekologicznego ? zawiera dha – dla rozwoju narządu wzroku ? limosilactobacillus fermentum cect5716 ?olej palmowy ze zrównoważonych upraw ekologicznych, certyfikowanych przez niezależne jednostki kontrolne metafolin® jest zarejestrowanym znakiem towarowym firmy merck kgaa, darmstadt, niemcy
Ingredients: aqua, glycerin, ethylhexyl cocoate, cetearyl alcohol, dibutyl adipate, distarch phosphate, glyceryl stearate citrate, isopropyl palmitate, ca_eine, paullinia cupana seed extract, maltodextrin, carbomer, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, sodium hydroxide, trisodium edta, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, piroctone olamine, linalool, limonene, citronellol, alpha-isomethyl ionone, parfum.
5 - 15 %: polikarboksylany, związek wybielający na bazie tlenu, fosfoniany < 5 %: niejonowe środki powierzchniowo czynne pozostałe enzymy, kompozycja zapachowa (limonene), enzymy
5-15% środek wybielający na bazie tlenu, fosfoniany,
Zawiera subtylizynę. może powodować wystąpienie reakcji alergicznej.[contains subtilisin. may produce an allergic reaction.]deklarowane5 % -< 15 %: niejonowe środki powierzchniowo czynne5 % -< 15 %: związki wybielające na bazie tlenu5 % -< 15 %: fosfoniany5 % -< 15 %: polikarboksylanyzawiera enzymy(subtylizyna, amylasa)kompozycja zapachowa (benzoesan benzylu, geraniol, linalol)
Zawiera subtylizynę. może powodować wystąpienie reakcji alergicznej.[contains subtilisin. may produce an allergic reaction.]deklarowane5 % -< 15%: niejonowe środki powierzchniowo czynne5 % -< 15 %: związki wybielające na bazie tlenu5 % -< 15 %: fosfoniany5 % -< 15 %: polikarboksylanyzawiera enzymy (subtylizyna, amylasa)kompozycja zapachowa (geraniol, limonen)
Syrop glukozowy; cukier; żelatyna spożywcza; kwasy: kwas cytrynowy, kwas mlekowy; substancja żelująca: pektyny; żywność o właściwościach barwiących (czarna porzeczka, czarna marchew, kurkuma, krokosz barwierski, czerwona rzodkiewka, czerwone winogrono, wiśnia, cytryna, spirulina); aromaty; substancje glazurujące: wosk pszczeli, biały i żółty; wosk carnauba.
: 5-15% związki wybielające na bazie tlenu; polikarboksylany;
5 - 30% niejonowe środki powierzchniowo czynne; 5 - 15% związki wybielające na bazie tlenu, polikarboksylany, fosfoniany. Enzymy (subtylizyna,amylaza), kompozycja zapachowa (Limonene).
15 - 30% niejonowe środki powierzchniowo czynne; 5 - 15% związki wybielające na bazie tlenu, polikarboksylany, fosfoniany. Enzymy (subtylizyna, amylaza), kompozycja zapachowa (Limonene).
ser twarogowy, skrobia modyfikowana, sól, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, guma guar
węglan sodu, disodium carbonate, compound with hydrogen peroxide (2:3), Alcohols, C12-14, ethoxylated propoxylated, Phosphonic acid, (1-hydroxyethylidene)bis-, tetrasodium salt, subtylisyna
węglan sodu, disodium carbonate, compound with hydrogen peroxide (2:3), Alcohols, C12-14, ethoxylated propoxylated, Phosphonic acid, (1-hydroxyethylidene)bis-, tetrasodium salt, subtylisyna
deklarowane5 % -< 15%: niejonowe środki powierzchniowo czynne5 % -< 15 %: związki wybielające na bazie tlenu5 % -< 15 %: fosfoniany5 % -< 15 %: polikarboksylanyzawiera enzymy (subtylizyna, amylasa)kompozycja zapachowa (geraniol, limonen)
węglan sodu, disodium carbonate, compound with hydrogen peroxide (2:3), Alcohols, C12-14, ethoxylated propoxylated, Phosphonic acid, (1-hydroxyethylidene)bis-, tetrasodium salt, subtylisyna
5 - 15 %: środek wybielający na bazie tlenu, polikarboksylany < 5 %: niejonowe środki powierzchniowo czynne, fosfoniany, kompozycja zapachowa (benzyl alcohol, limonene), enzymy
mleko pełne, śmietana, koncentrat białek serwatkowych (z mleka), sól, stabilizator (E410), kwas (kwas cytrynowy)
cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, orzechy laskowe (4,2%), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), pełnotłuste mleko w proszku, migdały (2,8%), laktoza (z mleka), odtłuszczone mleko w proszku, maślanka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, kakao niskotłuszczowe, dekstroza, emulgator: lecytyny (soja), fruktoza, kawa, syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, aromaty, sól. czekolada mleczna z nadzieniem nugatowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z nadzieniem pralinowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna deserowa: masa kakaowa minimum 45%; czekolada deserowa z nadzieniem marcepanowym: masa kakaowa minimum 50%; czekolada deserowa z musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 50%; biała czekolada i czekolada kawowo-śmietankowa: czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%, biała czekolada: masa kakaowa minimum 28%. wszystkie rodzaje mogą zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz jaja.
100% kawa ziarnista (arabica i robusta)
15 % -< 30%: niejonowe środki powierzchniowo czynne5 % -< 15 %: związki wybielające na bazie tlenu5 % -< 15 %: polikarboksylany, fosfoniany, enzymy (subtylizyna, amylasa), kompozycjęzapachową(limonen)
deklarowane5 % -< 15%: niejonowe środki powierzchniowo czynne5 % -< 15 %: związki wybielające na bazie tlenu5 % -< 15 %: fosfoniany5 % -< 15 %: polikarboksylanyzawiera enzymy (subtylizyna, amylasa)kompozycja zapachowa (geraniol, limonen)