sól, papryka słodka, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; czosnek, cukier, kolendra, gorczyca biała, majeranek, rozmaryn, jałowiec, chili, cebula, kurkuma, ziele angielskie, goździk. produkt może zawierać: seler, mleko (łącznie z laktozą), jaja, soję i gluten, które są używane w zakładzie.
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier, sok cytrynowy z zagęszczonego soku (1%), regulatory kwasowości-kwas cytrynowy i kwas jabłkowy, ekstrakt z mięty, aromaty, substancja słodząca- sukraloza.
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier, sok malinowy z zagęszczonego soku (1%), regulator kwasowości - kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, koncentrat barwiący z czarnej marchwi, ekstrakt z mięty, aromaty, substancja słodząca-sukraloza
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier, sok malinowy z zagęszczonego soku (1%), regulatory kwasowości - kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, koncentrat barwiący z czarnej marchwi, ekstrakt z mięty, aromaty, substancja słodząca-sukraloza.
cukier, woda, 0,2% zagęszczonego soku cytrynowego o ekstrakcie ogólnym 43%, barwnik - karoteny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, witaminy: kwas L-askorbinowy, cholekalcyferol, aromaty
Semolina - mąka razowa z PSZENICY durum. Może zawierać jaja i soję.
Semolina - mąka razowa z PSZENICY durum. Może zawierać jaja i soję.
Imbir 57,8%, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu; substancja słodząca: aspartam, sacharyna, sukraloza, barwnik: antocyjany.
imbir 58 %, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu, substancja słodząca: aspartam, sacharyny, sukraloza
śmietanka, stabilizator - karagen E407
Borówki 42%, cukier, woda, przecier jabłkowy, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy, cytryniany sodu i mleczan wapnia, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy sporządzono z 52 g owoców na 100 g produktu
cebulka (zawiera siarczyny), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól.
Czosnek, woda, ocet jabłkowy, cukier, papryka chili (2%), sól, przyprawy (bazylia, kolendra).
Warzywa w zmiennych proporcjach (cebulka (zawiera siarczyny), kalafior, papryka, ogórki (zawierają siarczyny), kukurydza mini kolby, marchew), woda, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
woda, papryka, pieczarki, cebulka, kukurydza mini kolby, ogórki, cukier, ocet winny, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Żurawina (49%), woda, cukier, substancja zagęszczająca: E 1422, syrop glukozowo - fruktozowy, koncentrat czarnej marchwi, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromat żurawiny.
Cukier, baza zabielająca [olej kokosowy, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka (z mleka) w proszku, stabilizator: fosforany potasu], maltodekstryna, kawa rozpuszczalna (10 %), kawa zbożowa rozpuszczalna (ekstrakt prażonego jęczmienia i żyta), węglan magnezu, aromat, witamina b6.
Baza zabielająca [olej kokosowy, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka (z mleka) w proszku, stabilizator: fosforany potasu], czekolada do picia o obniżonej zawartości tłuszczu (24 %) [cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu], cukier, kawa rozpuszczalna (12 %), maltodekstryna, belgijska czekolada w proszku (0,5 %), aromat. produkt może zawierać soję i zboża zawierające gluten
Cukier, baza zabielająca (34 %) [olej kokosowy, mleko w proszku odtłuszczone (33 %), serwatka (z mleka) w proszku, stabilizator: fosforany potasu], maltodekstryna, kawa rozpuszczalna (10 %), kawa zbożowa rozpuszczalna (ekstrakt prażonego jęczmienia i żyta), aromat. produkt może zawierać soję.
Cukier, baza zabielająca [olej kokosowy, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka (z mleka) w proszku, stabilizator: fosforany potasu], maltodekstryna, kawa rozpuszczalna (10 %), kawa zbożowa rozpuszczalna (ekstrakt prażonego jęczmienia i żyta), naturalny aromat (0,1 %). produkt może zawierać soję.
cebulka (zawiera siarczyny), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól.
Mniej niż 5% anionowych środków powierzchniowo czynnych, niejonowych środkó powierzchniowo czynnych, amfoterycznych środków powierzchniowoczynnych, EDTA i jego soli, kompozycji zapachowych, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.
mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator:chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik karoteny
miazga sezamowa (49%), syrop glukozowy, cukier, emulgator: E471; białko jaja w proszku, ekstrakt z korzenia mydlnicy, naturalny aromat waniliowy, aromat. Produkt może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy i mleko.
mango, woda, cukier, regulator kwasowość; kwas cytrynowy
Woda, kapusta biała (28%), marchew (11%), cebula (5%), papryka (5%), ocet spirytusowy, cukier, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, przyprawy.
Składniki: Marynowane filety śledziowe (60%) [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus, złowiono w morzu, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), podobszar połowu: Morze Norweskie (IIa)*, Skagerrak i Kattegat (IIIa)*, Morze Północne (IV)*. Złowiono za pomocą włoków (W)*, sieci okrążających i podrywek (S)*. * patrz nadruk obok numeru partii), woda, ocet spirytusowy, sól, cukier], olej rzepakowy (25%), cebula marynowana (14,5%) (cebula, woda, regulator kwasowości: kwas octowy; sól), papryka konserwowa (papryka czerwona, woda, ocet, cukier, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia), przyprawy.
Składniki: Marynowane filety śledziowe (60%) [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus, złowiono w morzu, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), podobszar połowu: Morze Norweskie (IIa)*, Skagerrak i Kattegat (IIIa)*, Morze Północne (IV)*. Złowiono za pomocą włoków (W)*, sieci okrążających i podrywek (S)*. *patrz nadruk obok numeru partii), woda, ocet spirytusowy, sól, cukier], olej rzepakowy (25%), cebula smażona (15%) [cebula marynowana (cebula, woda, regulator kwasowości: kwas octowy, sól), koncentrat pomidorowy, przyprawy, koncentrat papryki], przyprawy, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu.
Składniki: Marynowane filety śledziowe (46,7%) [filety śledziowe (clupea harengus, złowione w morzu, obszar połowu: północno-wschodni atlantyk), woda, ocet spirytusowy, sól, cukier, substancja słodząca: sacharyny], olej rzepakowy (28,3%), cebula marynowana (cebula, woda, regulator kwasowości: kwas octowy; sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, pirosiarczyn sodu; substancja słodząca: sacharyny), przyprawy, pieprz (0,5%), papryka słodka, koncentrat papryki.
ekstrakt z kokosa 57%, woda, stabilizator: E466, emulgator: polisorbat 60.
Aqua, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Disodium Cocoamphoacetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita Flower Water, p-Anisic Acid, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol
Zawiera węglowodory, c9-c11, n-alkany, izoalkany, cykliczne,
Ostra papryka (87%), sól, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, ekstrakt z papryki.
Filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), bez skóry, solone, w oleju rzepakowym, a’la Matjes. Wysoka zawartość kwasów tłuszczowych omega-3. solone filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry (80%) [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)***, sól, przyprawy, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytryniany sodu; glukoza, substancja konserwująca: benzoesan sodu], olej rzepakowy (20%).
Sos musztardowy (71%) [woda, olej rzepakowy, cebula marynowana (cebula, woda, ocet, sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), ocet spirytusowy, śmietanka, cukier, musztarda (4%) (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina), gorczyca, skrobia modyfikowana kukurydziana, żółtko jaja kurzego w proszku, sól, przyprawy, koncentrat papryki, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty], marynowane filety śledziowe (29%) [filety śledziowe (clupea harengus, złowione w morzu, obszar połowu: północno-wschodni atlantyk (fao 27), podobszar połowu: morze norweskie (iia)*, skagerrak i kattegat (iiia)*, morze północne (iv)*; złowiono za pomocą włoków (w)*, sieci okrążających i podrywek (s)*. *patrz nadruk obok numeru partii), sól, woda, ocet spirytusowy, cukier, substancja słodząca; sacharyny].
Sos śmietanowy (60%) [olej rzepakowy, cebula marynowana (cebula, woda, ocet, sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), ogórek konserwowy (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), śmietanka (6%), jabłko konserwowe (jabłko, woda, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), cukier, jogurt naturalny, ocet spirytusowy, woda, sól, żółtko jaja kurzego w proszku, mleko w proszku, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina), gorczyca, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty], marynowane filety śledziowe (40%) [filety śledziowe (clupea harengus, złowione w morzu, obszar połowu: północno-wschodni atlantyk), woda, cukier, sól, kwas octowy].
Aqua, Potassium Stearate, Sodium Stearate, Coconut Oil Fatty Acid, Glycerin, Triethanolamine, Oleamide DEA, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Sodium Carboxymethylcellulose, Polyquaternium-7
Fasola biała, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
filety ze śledzia bałtyckiego 54,5% (Clupea harengus membras), 23 % olej rzepakowy, 18% cebula solona, koncentrat pomidorowy 2,5%, cukier, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, mleczan wapnia, lakton kwasu glukonowego; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu; aromat papryki
Marynowane filety ze śledzia bałtyckiego ze skórą 54,5% z cebulą marynowaną 13,5% w oleju rzepakowym 31,8%. filety ze śledzia bałtyckiego (clupea harengus membras), olej rzepakowy, cebula, cukier, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas jabłkowy, kwas winowy; przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy; chili mielone, ekstrakt z papryki ostrej.
Marynowane filety ze śledzia bałtyckiego ze skórą 54,5% z cebulą marynowaną 13,5% w oleju rzepakowym 32%. filety ze śledzia bałtyckiego (clupea harengus membras), olej rzepakowy, cebula, cukier, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas jabłkowy, kwas winowy; przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy.
Cukier syrop glukozowy woda substancja żelująca (pektyny) regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu) koncentrat soku jabłkowego (0,1%) aromat naturalny (malinowy, pomarańczowy, cytrynowy) aromat naturalny aromaty koncentraty z jabłek, cytryn, rzodkwi, marchwi, alg, krokosza barwierskiego
Aqua, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Stearate, Decyl Oleate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Petrolatum, Ceteareth-20, Caprylic/Capric Triglyceride, Ceteareth-12, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Hydrolyzed Elastin, Tocopherol, Soluble Collagen, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Propylene Glycol, Dimethicone, Disodium EDTA, PEG-8, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Trisodium EDTA, BHT, DMDM Hydantoin, Methylparaben, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum, Citronellol, Linalool, Geraniol, Hydroxycitronellal, Eugenol
Aqua, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Hydrolyzed Elastin, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Soluble Collagen, Tocopherol, DMDM Hydantoin, Methylparaben, Parfum, Citronellol, Linalool
Mniej niż 5% anionowych środków powierzchniowo czynnych, niejonowych środkó powierzchniowo czynnych, amfoterycznych środków powierzchniowoczynnych, EDTA i jego soli, kompozycji zapachowych, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.
Dwufazowa kostka do wc tytan morski koszyczekSól sodowa kwasu dodecylobenzenosulfonowego, Siarczan sodu, Węglan magnezu, Sól sodowa kwasu dichloroizocyjanurowego, Glikol polietylenowy, Kompozycja zapachowa Alergeny zawarte w kompozycjach zapachowych: - kostka cytrynowa - Limonene, Citral - kostka leśna - Coumarin, Limonene - kostka morska - Hexyl cinnamaldehyde - kostka lawendowa - Linalool, Barwnik
ethyl acetate, alcohol denat., aqua, parfum.
ethyl acetate, alcohol denat., aqua, parfum
Kationowy środek powierzchniowo czynny < 5 %, amfoteryczny środek powierzchniowo czynny < 5 %, kompozycja zapachowa , konserwant (methylisothiazolinone, benzisothiazolinone).
Wypełniacz, substancje żelujące, kompozycja zapachowa, barwniki, konserwant
Mąka kukurydziana, ekstrakt słodowy jęczmienny, cukier, sól, barwniki: karoteny, karmel produkt może zawierać mleko.
Mąka kukurydziana, ekstrakt słodowy jęczmienny, cukier, sól, barwniki: karoteny, karmel produkt może zawierać mleko.
5-15% związki wybielające na bazie tlenu; 5-15% polikarboksylany;
Buraki ćwikłowe, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól.