Składniki: woda, tłuszcz wieprzowy, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 14,5%, wątroba z kurcząt 12,5%, wątroba wieprzowa 5,5%, kasza manna z pszenicy, jaja, białko sojowe, sól, skrobia modyfikowana, czosnek 0,8%, cebula, papryka, przyprawy
Składniki: woda, tłuszcz wieprzowy, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 14,5%, wątroba z kurcząt 12,5%, wątroba wieprzowa 5,5%, kasza manna z pszenicy, jaja, białko sojowe, sól, skrobia modyfikowana, cebula, koper 0,1%, papryka, przyprawy
Składniki: woda, tłuszcz wieprzowy, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 14 %, wątroba z kurcząt 12 %, wątroba wieprzowa 5,5 %, kasza manna z pszenicy, jaja, białko sojowe, sól, skrobia modyfikowana, pomidory suszone 1 %, cebula, bazylia 0,1 %, papryka, przyprawy
Składniki: woda, tłuszcz wieprzowy, mięso oddzielone mechanicznie z indyka 14%, wątroba z indyka 12%, wątroba wieprzowa 5%, kasza manna z pszenicy, serca z indyka 3%, jaja, białko sojowe, marchew, seler, sól, skrobia modyfikowana, cebula, papryka, przyprawy.
Składniki: woda, tłuszcz wieprzowy, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 14%, wątroba z kurcząt 12%, wątroba wieprzowa 5,5%, kasza manna z pszenicy, serca z kurcząt 3%, jaja, białko sojowe, sól, skrobia modyfikowana, cebula, papryka, przyprawy.
Składniki: mąka PSZENNA, woda, mak (8%), cukier, margaryna (olej rzepakowy, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), JAJA, drożdże, MLEKO w proszku, sól, aromat waniliowy, barwnik: karoteny.
Składniki: gotowany grys ryżowy 30% (woda, grys ryżowy), przecier jabłkowy 15%, jogurt naturalny 13%, zagęszczony sok jabłkowy, przecier brzoskwiniowy 12%, przecier bananowy , sok bananowy z zagęszczonego soku, zagęszczony sok brzoskwiniowy 2%, aromaty.
Składniki: ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Cheddar min. 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól
Składniki: ser 45% ( masło, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, łosoś wędzony 3,4%, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól
Składniki: Ser 46% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym tylżycki min.10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka z proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; sól.
Składniki: ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; czosnek suszony 0,6%, sól
Składniki: ser 44% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; pieczarki suszone 0,4%, aromat, sól
Składniki: ser 43% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; pomidory suszone 1,6%,sól
Składniki: Ser 43% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, szynka wieprzowa wędzona 6% (mięso wieprzowe, białko sojowe, mieszanina przyprawy w tym seler, wzmacniacz smaku: e 621), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: 450, e452, e3399; sól.
Składniki: ser 42% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, ziarna słonecznika 4,3% , mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól
Składniki: ser 45% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; liofilizowane: szczypiorek i cebula 0,3%, sól
Składniki: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, masło ,filet z kurczaka wędzony 7%(mięso drobiowe, białko sojowe, mieszanka przypraw w tym seler, białko jaja kurzego), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól.
Składniki: ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowe) (w tym Gouda 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; sól.
Składniki: ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; borowiki suszone 0,2%, aromat, sól
Składniki: ser 44% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; papryka suszona 0,8%,sól
Składniki: Mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych.
Składniki: Mleko, maslanka, wsad owocowy truskawka (cukier, truskawki 2,45% w maslance, skrobia kukurydziana, owocowo roslinne koncentraty: koncentrat soku z marchwi, koncentrat z marchwi; naturalny aromat, substancja zageszczajaca: pektyny; zageszczony sok cytrynowy); cukier, serwatka w proszku, skrobia modykowana, stabilizator: pektyny; zywe kultury bakterii mlekowych.
Składniki: mleko, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej
Składniki: Woda, sok cytrynowy 10% z zagęszczonego soku cytrynowego, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Składniki: Mleko, śmietanka, cukier, kawałki czekolady 1,8%, naturalny aromat waniliowy, kultury bakterii mlekowych.
Składniki: 100 % mąka pszenna typ 500 wrocławska
Składniki: Mleko, śmietanka, cukier, wiórki kokosowe 1,1%, naturalny aromat, zagęszczony sok z cytryny, kultury bakterii mlekowych.
Składniki: Mleko, śmietanka, cukier, ciastko pokruszone 0,9% (mąka kukurydziana, cukier masło, mąka ryżowa, sól), naturalne aromaty, zagęszczony sok z cytryny, kultury bakterii mlekowych.
Składniki: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Składniki: soki z zagęszczonych soków z: pomarańczy (60%) i jabłek (40%), witamina C
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (58%), przeciery z marchwi (21%), bananów (10%), jabłek (8%) i truskawek (2%), sok marchwiowy z zagęszczonego soku (1 %), aromaty.
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (57%), przeciery z: marchwi (37%), malin (4%) i jabłek (2%), witamina C, aromat
Składniki: Soki z zagęszczonych soków z: jabłek (70%), marchwi (12%) i pomarańczy (10%), przeciery z: jabłek (3%), bananów (2%), brzoskwiń (0,01%), gujawy (0,05%) i papai (0,05%), soki z zagęszczonych soków z: ananasów (2%), mango (0,5%), marakui (0,1%), liczi (0,05%), figi kaktusowej (0,05%), kiwi (0,05%), i limonek (0,05%), witaminy: a, e, c, tiamina, ryboflawina, niacyna, b6, kwas foliowy, b12, biotyna i kwas pantotenowy.
Składniki: Mleko, śmietanka, mleko zagęszczone odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus i lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz l. acidophilus i bifidobacterium lactis.
Składniki:twaróg, śmietanka pasteryzowana, sól, szczypiorek z cebulką (0,7%)
Składniki: Maślanka naturalna, mleko pasteryzowane, serwatka w proszku, żywe kultury bakterii mlekowych.
Składniki: Mleko kozie , mleko kozie zagęszczone, cukier, 7,5 % owoców brzoskwini, aromat brzoskwiniowy, barwnik karoteny, kultury bakterii jogurtowych:lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; streptococcus thermophilus.
Składniki: Mleko kozie, mleko kozie zagęszczone, cukier, 4,5% owoców jagody, koncentraty z marchwi, aronii i winogron, soku z buraka ćwikłowego, aromat jagodowy, kultury bakterii jogurtowych: lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; streptococcus thermophilus
Składniki: mleko kozie pasteryzowane, białka mleka koziego, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; Streptococcus thermophilus
Składniki: mleko kozie, mleko kozie zagęszczone, cukier, 4,5% owoców truskawek, sok truskawkowy, barwnik: karmin, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; Streptococus thermophilus
Składniki: mleko, wsad owocowy jeżyna-malina (cukier, sok jeżynowy, sok malinowy, skrobia kukurydziana, fruktoza, koncentrat z marchwi, aronii i winogron, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki:ser twarogowy (mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej, enzym laktaza), wsad waniliowy (cukier, aromat, laska wanilii 0,02%)
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (56%), przeciery z: marchwi (30%) i bananów (14%), witamina C
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (55,3%), przeciery z: jabłek (26%) i marchwi (8%), przecier gruszkowy z zagęszczonego przecieru (5%), przeciery z: bananów (5%), ekstrakt czarnego bzu (0,5%), koncentrat soku z aceroli (0,2%), witamina C, cynk.
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (47,2%), przeciery z: jabłek (25%), marchwi (14%), truskawek (5%), bananów (5%), malin (3%) i dzikiej róży (0,55%), koncentrat soku z aceroli (0,2%), ekstrakt hibiskusa (0,05%), witamina C, cynk
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (54,8%), przeciery z: jabłek (20%) i marchwi (10%), przecier z mango z zagęszczonego przecieru (10%), sok pomarańczowy z zagęszczonego soku (5%), koncentrat soku z aceroli (0,2%), witamina C, cynk
Składniki: Przeciery z: jabłek (92%) i bananów (6%), sok jabłkowy z zagęszczonego soku (1%), naturalny aromat jabłkowy, witamina c produkt bezglutenowy. nie zawiera mleka.
Składniki: Przeciery z: jabłek (80%) i truskawek (12%), soki z zagęszczonych soków z: jabłek (4%) i marchwi (4%), witamina c produkt bezglutenowy. nie zawiera mleka.
Składniki: Przeciery z: jabłek (60%), marchwi (20%) i mango (10%), sok jabłkowy z zagęszczonego soku (10%), witamina c produkt bezglutenowy. nie zawiera mleka.
Składniki: Woda, cukier, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (10,5 %), sok pomarańczowy z zagęszczonego soku pomarańczowego (8 %), dwutlenek węgla, sok cytrynowy z zagęszczonego soku cytrynowego (1,42%), sok limonkowy z zagęszczonego soku limonkowego (0,08%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej, mączka chleba świętojańskiego, barwniki: karoteny, kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, aromaty, substancja słodząca: sukraloza.
Składniki: Woda, cukier, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (15%), sok cytrynowy z zagęszczonego soku cytrynowego (3,5%), dwutlenek węgla, sok pomarańczowy z zagęszczonego soku pomarańczowego (1,5%), naturalny aromat limonkowo-cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami, stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, substancja słodząca: sukraloza.
Składniki: woda, cukier, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (15,5%), sok cytrynowy z zagęszczonego soku cytrynowego (4,5%), dwutlenek węgla, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, koncentrat soku z czarnej marchwi, stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej, naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami, naturalny aromat mięty z innymi naturalnymi aromatami, substancja słodząca: sukraloza, naturalny aromat aronii.
Składniki: woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Składniki: Woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%), cukier i/lub syrop glukozowo - fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Składniki: Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (18%), cukier, soki z zagęszczonych soków z: pomarańczy(1%) i mango (1%), dwutlenek węgla, regulator kwasowości- kwas cytrynowy, stabilizatory: guma arabska oraz estry glicerolu i żywicy roślinnej, barwnik- karoteny, przeciwutleniacz- kwas askorbinowy, aromaty, substancja słodząca - sukraloza
Składniki: Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier, sok arbuzowy z zagęszczonego soku (1%), dwutlenek węgla, regulator kwasowości- kwas cytrynowy, koncentraty barwiące z czarnej marchwi i borówek, aromat, substancja słodząca - sukraloza
Składniki: mleko, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej
Składniki: syrop glukozowy, cukier, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, aromaty, barwnik (E 131 - błękit patentowy V). Może zawierać mleko, soję, orzeszki arachidowe i orzechy.