Mąka makaronowa pszenna, jaja przepiórcze (8,6%) (10 jaj na 1 kg mąki), przyprawa: kurkuma produkt może zawierać soję
mąka makaronowa pszenna Produkt może zawierać jaja i soję.
Składniki: sery 75% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Gouda 60%), woda, sole emulgujące: E452, E339; mleko w proszku odtłuszczone, sól.
twarożek śmietankowy, owoce (pomarańcza 3,8 %, zagęszczony sok z pomarańczy 0,15%), cukier, aromat.
ser 54 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, mleko w proszku odtłuszczone, masło, sole emulgujące: E452, E339; sól, barwnik: karoteny, ekstrakt z papryki.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać jaja i soję.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
Mleko krowie
mąka makaronowa pszenna Produkt może zawierać soję.
mąka makaronowa pszenna. Produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać jaja i soję
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
Mąka pszenna (60 %), woda, rafinowany olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: gliceryna; mieszanka wypiekowa: glukoza, sól, substancje spulchniające: difosforan disodowy, wodorowęglan sodu; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy; stabilizator: guma ksantanowa; substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu. Może zawierać gorczycę.
woda, ocet spirytusowy, gorczyca, cukier, sól, przyprawy, naturalne aromaty.
woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, naturalny aromat.
Papryka słodka i pikantna 85%, sól, skrobia kukurydziana modyfikowana, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu).
papryka słodka (85%), sól, skrobia kukurydziana modyfikowana, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu).
płatki jęczmienne
Aqua, Potassium Stearate, Sodium Stearate, Coconut Oil Fatty Acid, Glycerin, Triethanolamine, Oleamide DEA, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Sodium Carboxymethylcellulose, Polyquaternium-7
Skład dodatkowy: Kationy wapniowy ca2+ 81,32 mg/l magnezowy mg2+ 20,94 mg/l sodowy na+ 14,06 mg/l potasowy k+ 2,20 mg/l aniony wodorowęglanowy hco3- 372,21 mg/l siarczanowy so42- 19,90 mg/l chlorkowy cl- 7,09 mg/l fluorkowy f- 0,05 mg/l składnik niezdysocjowany 10,6 mg/l
Żelatyna spożywcza pochodzenia wieprzowego
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), sól, białka mleka.
mąka PSZENNA, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, cukier
woda; sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (20%); cukier; dwutlenek węgla; kwas: kwas cytrynowy; stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; terpeny pomarańczowe; aromaty; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; substancje słodzące: sukraloza, acesulfam-K; barwnik: błękit brylantowy FCF.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
standaryzowane mleko pełne, enzym laktaza
mąka makaronowa pszenna Produkt może zawierać soję.
Mleko, śmietanka, mleko zagęszczone odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus i lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz l. acidophilus i bifidobacterium lactis.
Mąka makaronowa pszenna produkt może zawierać soję.
Kukurydza 45%, grys kukurydziany 45%, przyprawa o smaku śmietany z cebulą 10% [aromaty (zawierają [białka mleka łącznie z laktozą]), [białka mleka łącznie z laktozą], przyprawy (w tym cebula), suszony sok z cytryny].
Kukurydza 45%, grys kukurydziany 45%, przyprawa o smaku papryczki chilli 10% [cukry (glukoza, cukier), aromaty, sól, przyprawa (chili)].
śmietanka, żywe kultury bakterii mlekowych
standaryzowane mleko pełne,enzym laktaza
pomidory (168 g pomidorów na 100 g ketchupu), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, ocet spirytusowy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat (zawiera seler), przyprawy, substancja konserwująca: benzoesan sodu.
pomidory (168 g pomidorów na 100 g ketchupu), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, ocet spirytusowy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat (zawiera seler), przyprawy, substancja konserwująca: benzoesan sodu.
pomidory (145 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, ocet, skrobia modyfikowana, sól, przyprawy i ekstrakty przypraw, naturalne aromaty. Może zawierać seler.
cukier, skrobia kukurydziana, mąka pszenna, jaja w proszku, aromat, barwnik: kurkumina, naturalny ekstrakt z wanilii
100% bawełna
Zgodnie ze specyfikacją sera zastosowanego do konfekcjonowania
Zgodnie ze specyfikacją sera zastosowanego do konfekcjonowania
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator, substancja konserwująca, barnik annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca: azotan potasu, barwnik annato. Produkt może zawierać pochodne jaj.
Wiśnie, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Czarne porzeczki, woda, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator, barwnik
agrest, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
owoce: jagody leśne 12%, jeżyny 12% (w tym jeżyny leśne 4%), maliny 11%; woda, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Brzoskwinie, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Mleko pasteryzowane, owoce 8% (mango 5,5% , przecier marakui z zagęszczonego przecieru 2,5%), cukier, aromaty naturalne, żywe kultury bakterii jogurtowych ( streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
mleko pasteryzowane, jagoda 8% (w tym przecier jagodowy z zagęszczonego przecieru 4%), cukier, aromat naturalny, żywe kultury bakterii jogurtowych ( Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
ser (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik: annato)
mleko pasteryzowane, cukier, zagęszczony sok z cytryny, aromat naturalny, ekstrakt wanilii, żywe kultury bakterii jogurtowych ( Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
jabłka, cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askrobinowy. Sporządzono z 100g owoców na 100g produktu. Łączna zawartość cukru 34g na 100g produktu