ziemniaki, tłuszcz roślinny palmowy, glukoza.
Ziemniaki, tłuszcz roślinny palmowy
ciasto pierogowe: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, sól; nadzienie: woda, ser twarogowy półtłusty (18 %), suszone ziemniaki (14 %), cebula (10 %), cebula smażona (6 %) (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), olej rzepakowy,sól, pieprz czarny.
Ciasto: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, błonnik pszenny, sól, kurkuma; nadzienie: kapusta kiszona (30%) (kapusta biała, sól), kapusta biała (30%), podgrzybek brunatny (18%), pieczarki (7%), cebula, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), błonnik pszenny, sól, cukier, skrobia, olej rzepakowy, przyprawy, borowik szlachetny suszony (0,4%). zawartość nadzienia: 40%. mogą zawierać mleko, soję i seler.
A - cukier lub b - syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok z malin (0,19%) o ekstrakcie ogólnym 65%, zagęszczony sok żurawinowy (0,06%) o ekstrakcie ogólnym 50%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentrat soku z czarnej marchwi, witamina c, witamina d, witamina b6, cynk, aromaty; zawiera zagęszczony sok z aronii i/lub z czarnej porzeczki.
A - cukier lub b - syrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok żurawinowy (1,1%) o ekstrakcie ogólnym 50%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentrat soku z czarnej marchwi, witamina c, witamina d, witamina b6, cynk, aromat; zawiera zagęszczony sok z aronii i/lub z czarnej porzeczki. litera (a lub b) umieszczona przy numerze partii wskazuje na użyty do produkcji składnik.
Super chłonne ściereczkiMateriał: Wiskoza Zastosowanie: WielozadaniowyWymiary (SxD): 45 - 36 cmSposób czyszczenia: Na mokro, Na suchoKolor: ŻółtyLiczba sztuk w opakowaniu: 25 szt.Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 20 op. zb. (DU)
Semolina-mąka z pszenicy durum. Może zawierać jaja,soję,gorczycę,Łubin.
sok pomidorowy z zagęszczonego soku pomidorowego oraz przecier pomidorowy: 99,5%, sól (0,5%)
cukier, żelatyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty, barwniki: kurkumina, antocyjany, karmin.
Sos tatarski (68%) [olej rzepakowy, woda, ogórek konserwowy (6%) (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), cebula marynowana (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), cukier, pieczarka marynowana (4%) (pieczarka, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), ocet spirytusowy, śmietanka, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina), sól, skrobia modyfikowana kukurydziana, żółtko jaja kurzego w proszku, szczypiorek suszony, natka pietruszki suszona, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu, aromat], marynowane filety śledziowe (32%) [filety śledziowe (clupea harengus, złowione w morzu, obszar połowu: północno-wschodni atlantyk (fao 27), podobszar połowu: morze norweskie (iia)*, skagerrak i kattegat (iiia)*, morze północne (iv)*; złowiono za pomocą włoków (w)*, sieci okrążających i podrywek (s)*.*patrz nadruk obok numeru partii), woda, ocet spirytusowy, sól, cukier]
Soki z zagęszczonych soków i przeciery z: jabłek (72,2%) oraz ananasów (10,2%), pomarańczy (6%), mango (3,3%), marchwi (2%) bananów, winogron (1,3%), brzoskwiń (1,3%), passiflory, limetek (0,4%), liczi, gujawy, kaktusa, kiwi (0,3%) i papai substancje wzbogacające: witamina a, d, e, c, tiamina, ryboflawina, niacyna, witamina b6, kwas foliowy, witamina b12, biotyna, kwas pantotenowy
sok pomidorowy z zagęszczonego soku pomidorowego oraz przecier pomidorowy (99,5%), sól (0,5%)
śmietana 99%,skrobia modyfikowana kukurydziana ,substancja zagęszczająca:mączka chleba świętojańskiego, kultury bakterii fermentacji mlekowej
Śmietana (z mleka) 99,2%, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego.
śmietana 99% z mleka, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające, mączka chleba świętojańskiego.
Woda, ocet spirytusowy, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy, barwnik (kurkumina).
Woda, koncentrat pomidorowy (46%), cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, przyprawy, sól, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), substancja konserwująca (sorbinian potasu), aromat
koncentrat pomidorowy (78%, co odpowiada 200 g świeżych pomidorów na każde 100 g ketchupu) woda, cukier, ocet spirytusowy, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat
olej rzepakowy, woda, cukier, żółtko JAJA w proszku, ocet spirytusowy, musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), sól, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości (kwas mlekowy), substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), barwnik (karoteny), przeciwutleniacz (sól wapniowo-disodowa EDTA)
olej rzepakowy, woda, jogurt w proszku (zawiera MLEKO) 4%, cukier, czosnek suszony 2%, musztarda (woda, ocet spirytusowy, GORCZYCA, cukier, sól), żółtko JAJA w proszku, ocet spirytusowy, sól, skrobia modyfikowana, koncentrat soku z cytryny, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), pieprz, substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu), natka pietruszki, przeciwuteniacz (sól wapniowo-disodowa EDTA)
imbir 80 %, woda, olej rzepakowy, cukier, sól, kwasy: kwas cytrynowy, kwas octowy
woda, czerwona papryka chili 26 %, cukier, sól, czosnek, skrobia modyfikowana, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy; barwnik: ekstrakt z papryki.
przedżołądki cielęce 90%, woda, białko sojowe, błonnik pszenny, sól, żelatyna wieprzowa, maltodekstryna, stabilizator [e331], glukoza, przeciwutleniacze [e316, e301, e300], substancja konserwująca [e250].
100 g wyrobu wyprodukowano z 154 g mięsa wieprzowego mięso wieprzowe, sól, glukoza, cukier, przeciwutleniacz [kwas askorbinowy], warzywa suszone, przyprawy (jałowiec 0,15%), ekstrakty przypraw, substancja konserwująca [azotyn sodu]. osłonka jadalna wieprzowa.
100 g kiełbasy wyprodukowano z 154 g mięsa wieprzowego. mięso wieprzowe, sól, glukoza, cukier, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), warzywa suszone, przyprawy, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca (azotyn sodu). osłonka jadalna wieprzowa.
Woda, mięso z kurczaka 30%, warzywa konserwowe w zmiennych proporcjach 21% (marchew, ogórki, kukurydza, papryka, pieczarki, sól, ocet, cukier, przyprawy), skórki wieprzowe, skrobia, sól, białko sojowe, substancje zagęszczające [e407, e425], stabilizatory [e451, e262], maltodekstryna, glukoza, przeciwutleniacz [e316], cukier, aromaty, substancja konserwująca [e250]. pakowano w atmosferze ochronnej produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, białka mleka (z laktozą), orzeszki ziemne, seler, gorczycę, nasiona sezamu.
mięso wieprzowe 85% (w tym 78% golonki wieprzowej), woda, żelatyna wieprzowa, sól, skrobia modyfikowana, stabilizatory (e451, e450, e452, e262), substancje zagęszczające (e407, e415), białko sojowe, glukoza, maltodekstryna, wzmacniacze smaku (e621, e635), przeciwutleniacz (e316), białko wieprzowe, aromaty, ekstrakty przypraw, przyprawy, substancja konserwująca (e250).
100 g produktu wyprodukowano ze 116 g schabu wieprzowego. schab wieprzowy, sól, maltodekstryny, glukoza, laktoza (z mleka), białko wieprzowe, ekstrakty przypraw, hydrolizat białka sojowego, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, aromaty, stabilizatory: cytryniany sodu, octany sodu, regulator kwasowości: mleczan wapnia, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, aromaty dymu wędzarniczego, substancja konserwująca: azotyn sodu.
ogórki, woda, ocet spirytusowy, cukier, papryka habanero (1,4%), sól
ogórki (48%), woda, cukier, ocet, sól, warzywa (1,5%) w zmiennych proporcjach (marchew, cebula, czosnek), przyprawy
pomidory, sól morska. Sporządzone ze 190g pomidorów na 100g produktu.
pomidory, bazylia (1%), sól morska. Sporządzone ze 190g pomidorów na 100g produktu.
Mąka pszenna 65,1 %, woda, substancja zagęszczająca: skrobia acetylowana, gluten pszenny, sól, olej sojowy, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, mleczan sodu, trójpolifosforan sodowy, polifosforan sodu
mąka PSZENNA 64,8 %, woda, substancje zagęszczające: skrobia acetylowana, alginian sodu; sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, mleczan sodu, trójpolifosforan sodowy, polifosforan sodu. Może zawierać soję.
czosnek 30 %, imbir 25 %, papryka chili czerwona 25 %, woda, olej rzepakowy, cukier, sól, kwasy: kwas cytrynowy, kwas octowy.
papryka chili czerwona 85 %, olej rzepakowy, woda, cukier, sól, kwasy: kwas cytrynowy, kwas octowy
Jagoda - vaccinium myrtillus; jeżyna - rubus fruticosus l.; malina - rubus idaeus; porzeczka czarna - ribes nigrum; porzeczka czerwona - ribes rubrum; minimalna zawartość poszczególnych owoców 20 %
Podgrzybek brunatny - Xerocomus badius
Składniki: pieprznik jadalny - Cantharellus cibarius
KASZA PSZENNA MAKARONOWA, SEMOLINA (KASZKA Z PSZENICY DURUM), JAJA 5 SZTUK NA KILOGRAM MĄKI, WODA
KASZA PSZENNA MAKARONOWA, SEMOLINA (KASZKA Z PSZENICY DURUM), JAJA 5 SZTUK NA KILOGRAM MĄKI, WODA, PRZYPRAWA KURKUMA.
KASZA PSZENNA MAKARONOWA, SEMOLINA (KASZKA Z PSZENICY DURUM), JAJA 5 SZTUK NA KILOGRAM MĄKI, WODA, PRZYPRAWA KURKUMA.
KASZA PSZENNA MAKARONOWA, SEMOLINA (KASZKA Z PSZENICY DURUM), JAJA 5 SZTUK NA KILOGRAM MĄKI, WODA.
Czekolada mleczna 59,9% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi), e476; aromat) mąka pszenna cukier tłuszcz palmowy serwatka w proszku (z mleka) kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 1,6% substancje glazurujące: guma arabska, szelak oleje roślinne (rzepakowy, kokosowy, palmowy) skrobia syrop glukozowy sól emulgator: lecytyny (z soi) substancja spulchniająca: węglany sodu aromat
Czekolada 59,9% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyny (z soi) i e476; aromat) mąka pszenna cukier tłuszcz palmowy serwatka w proszku (z mleka) kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 1,6% substancje glazurujące: guma arabska, szelak oleje roślinne (rzepakowy, kokosowy, palmowy) skrobia syrop glukozowy sól emulgator: lecytyny (z soi) substancja spulchniająca: węglany sodu aromat
galareta 55% (woda, ocet spirytusowy, żelatyna wieprzowa spożywcza, cukier, sól, przyprawy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu, hydrolizat białek drożdży, skrobia ryżowa, aromat, wzmacniacz smaku: 5’-rybonukleotydy disodowe, barwnik: ryboflawiny), gotowane filety z makreli ze skórą 30% (Scomber scombrus), warzywa 15% w zmiennych proporcjach (marchew gotowana, kukurydza gotowana, groch gotowany, suszona natka pietruszki).
Koreczki śledziowe z cebulą smażoną (57,5%) [marynowane filety śledziowe (filety śledziowe (Clupea harengus, złowione w morzu, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk, narzędzie połowowe: włok pelagiczny lub okrężnica), woda, ocet spirytusowy, sól, cukier, substancja słodząca: sacharyny), cebula smażona (cebula marynowana (cebula, woda, regulator kwasowości: kwas octowy; sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, pirosiarczyn sodu; substancja słodząca: sacharyny), koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, przyprawy, koncentrat papryki, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu)], olej rzepakowy (25%), cebula smażona (17,5%) [cebula marynowana (cebula, woda, regulator kwasowości: kwas octowy; sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, pirosiarczyn sodu; substancja słodząca: sacharyny), koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, przyprawy, koncentrat papryki, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu].
Marynowane filety ze śledzia 45%, olej rzepakowy 25,7%, cebula marynowana, marchew gotowana, seler gotowany, przyprawy, koncentrat papryki.