Składniki: Krewetki czerwone argentyńskie 99%, przeciwutleniacz: E 223
Składniki: Omułek chilijski 99%, sól.
Składniki: Mięczaki i skorupiaki 99% [ w tym: macki z kalmara indyjskiego 60+ 25%, ośmiornica pospolita cięta 100-200 25%, krążki z kalmara indyjskiego 60+ 20%, omułki chilijskie 200-300 20%, krewetka kidi blanszowana obrana 200-300 10%], sól
Składniki: woda, surimi (28%), (RYBY 91% , JAJA), skrobie (GLUTEN), cukier, olej rzepakowy, białko SOJOWE, sól, aromat (zawiera SKORUPIAKI), wzmacniacze smaku: 5’-rybonukleotydy disodowe, inozynian disodowy, barwniki: karmin, ekstrakt z papryki.
Składniki: Dorsz atlantycki filet z/s 100%
Składniki: Grzaniec herbaciany suszona śliwka Składniki: herbata czarna (Indie), śliwka12%, jabłko, aromaty, lukrecja 7%*, liść jeżyny, owoc dzikiej róży, kwiat hibiskusa, cynamon 2%, kardamon 2%, goździki 1%, anyż 1%, korzeń cykorii, regulator kwasowości: kwas cytrynowy Grzaniec herbaciany jabłko z cynamonem Składniki: Herbata czarna (Indie), aromaty, jabłko 10 %, cynamon 5%, kardamon 5%, lukrecja 5*%, goździki 2%, anyż 1%. Grzaniec herbaciany pomarańcza z goździkami Składniki: Herbata czarna (Indie), aromaty, skórka pomarańczowa 11%, jabłko, koncentrat soku z pomarańczy 5%, lukrecja 4%, goździk 3%, liść jeżyny, cynamon 2%, owoc dzikiej róży, kwiat hibiskusa, kardamon 1%, imbir 1%, anyż 1 %, korzeń cykorii, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy Herbata czarna malinowa Składniki: Herbata czarna (Indie),hibiskus, aromat , owoc maliny 8%, aronia, jabłko ,dzika róża, koncentrat soku malinowego 1 %, owoc czarnej porzeczki, owoc jagody, owoc truskawki Herbata czarna cytrusowa z imbirem Składniki: Herbata czarna(Indie), aromaty, jabłko, skórka pomarańczy 7%, hibiskus, liść jeżyny, imbir 3,7%, dzika róża, korzeń cykorii, skórka cytryny 1%, skórka grejpfruta 1%, skórka mandarynki 1%, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; cynamon, goździki, korzeń lukrecji - 1%*, trawa cytrynowa, czarna porzeczka. Herbata czarna poziomowa z wanilią Składniki: herbata czarna, kwiat hibiskusa, poziomka 10%, aronia, aromaty , jabłko , dzika róża , karmel w proszku , wanilia 0,3 %, czarna porzeczka, czarna jagoda , malina, truskawka . *Herbata zawiera lukrecję – nie może być spożywana w nadmiernych ilościach przez osoby cierpiące na nadciśnienie
Składniki: mięso z indyka 98%, woda, sól, aromaty, stabilizatory: cytryniany sodu, askorbinian sodu, regulator kwasowości: octan sodu może zawierać gluten
Składniki: Filet z piersi kaczki bez kości ze skórą z częścią skrzydła
Składniki: 55% kość mostkowo-żebrowa 45% kość kuprowa
Składniki: Kurczak zagrodowy z podrobami, bez wątroby + saszetka z przyprawą
Składniki: Boczek wieprzowy bez skóry bez żeber
Składniki: MIĘSO WOŁOWE
Składniki: sok jabłkowy (100%) z zagęszczonego soku jabłkowego.
Składniki: Sok pomarańczowy 100% z zagęszczonego soku pomarańczowego, witamina C (kwas L-askorbinowy)
Składniki: buraki ćwikłowe, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól.
Składniki: Mazurski: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: e450, e452, e339, serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól, barwnik: karoteny; swój z szynką: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, szynka wieprzowa wędzona 3% (mięso wieprzowe, białko sojowe, przyprawy w tym seler, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu), sole emulgujące: e450, e452, e339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, aromat, stabilizatory: e407, e415; sól, barwnik: karoteny.
Składniki:z serem Edam: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Edam 8%), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, stabilizatory: E407, E415; sól, barwnik: karoteny; Wiosenny: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, liofilizowane: szczypiorek, cebula; stabilizatory: E407, E415; sól, barwnik: karoteny.
Składniki: śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
Składniki: warzywa w różnych proporcjach :warzywa w różnych proporcjach (marchew, kukurydza ziarno, groch, papryka czerwona, fasola czerwona
Składniki: Śmietanka pasteryzowana, białka mleka, odtłuszczone mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: Maka z pszenicy zwyczajnej, semolina - maka z pszenicy durum, pasteryzowana masa jajowa 16,6% (odpowiada proporcji 4 jaj na 1 kg maki), kurkuma-przyprawa.
Składniki: Sok tłoczony: (z jabłek 55%, z agrestu 5%), woda, dwutlenek węgla, witamina C
Składniki: Sok tłoczony z jabłek 60%, ekstrakt z mięty, woda, dwutlenek węgla, witamina C
Składniki: Sok tłoczony z jabłek, witamina C.
Składniki: Sok tłoczony z jabłek, witamina C.
Składniki: ok tłoczony z jabłek 90%, sok tłoczny z agrestu 10%, witamina C
Składniki: Sok tłoczny NFC z jabłek 90%, sok tłoczony NFC z agrestu 10%, witaminca C
Składniki: Soki tłoczone (z jabłek 75%, z marchewek 25%), witamina C.
Składniki: Sok tłoczony z jabłek 97%, sok tłoczony z pigwy 3%, witamina C
Składniki: Olej rzepakowy, musztarda (ocet spirytusowy woda, cukier, gorczyca, sól, kwas cytrynowy, przyprawy) woda, jaja kurze
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, barwnik : annato .
Składniki: Sery dojrzewające( mleko pasteryzowane, sol, stabilizator- chlorek wapnia, substancja konserwująca - lizozym z białka jaja kurzego, kultury bakterii, podpuszczka, barwnik - karoten)
Składniki: Woda, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; cytryniany sodu, substancje konserwujące; sorbinian potasu i benzoesan sodu; regulator kwasowości: cytryniany potasu; stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; substancja słodząca: sukraloza; aromat, witaminy: niacyna, witamina b6, biotyna, barwnik: czerwień allura ac- może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Składniki: Woda, mleczan magnezu, dwutlenek węgla, kwas: kwas cytrynowy; barwnik: koncentrat z czarnej marchwi; aromat, substancje słodzące: sukraloza, acesulfam k; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; substancje wzbogacające: witaminy: niacyna, kwas pantotenowy, witamina b6, biotyna; glukonian cynku, selenian (iv) sodu
Składniki: woda, kwas: kwas cytrynowy; regulatory kwasowości: cytryniany sodu, cytryniany potasu; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; substancje słodzące: cyklaminiany, sacharyny, acesulfam K, aspartam; L-karnityna (20 mg/100 ml), stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; aromat, substancje wzbogacające: witaminy: niacyna, witamina B6 i biotyna; barwnik: błękit brylantowy FCF.
Składniki: woda, naturalny aromat miętowy, witaminy: witamina C, witamina A, niacyna, witamina B6, witamina B12, biotyna; naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami
Składniki: Mąka pszenna, nasiona sezamu (8%), olej roślinny rzepakowy, cukier, sól, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu; regulator kwasowości: wodorotlenek sodu; aromat.
Składniki: Skrobia z zielonego groszku 85 %, woda
Składniki: Woda, cukier, ekstrakt ostrygowy 20 % (woda, sól, ostrygi 20 %), sól, skrobia modyfikowana, sos sojowy (woda, sól, soja, mąka pszenna), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, barwnik: e 150c, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu.