Składniki: mleko, mleko zagęszczone odtłuszczone, cukier trzcinowy, śmietanka, ananas 2,8%, mandarynka 2,8%, zboża 1,4%: jęczmień, pszenica, żyto, owies, gryka, ryż, pszenica orkisz; otręby pszenne, ziarna słonecznika 0,9%, ziarna dyni 0,3%, kultury bakterii jogurtowych. Może zawierać orzechy.
Składniki: mleko, mleko zagęszczone odtłuszczone, cukier trzcinowy, śmietanka, brzoskwinia 2,8%, gruszka 2,8%, zboża 1,4%: jęczmień, pszenica, żyto, owies, gryka, ryż, pszenica orkisz; otręby pszenne, ziarna słonecznika 0,9%, ziarna dyni 0,3%, kultury bakterii jogurtowych. Może zawierać orzechy.
Składniki: mleko, mleko zagęszczone odtłuszczone, cukier trzcinowy, śmietanka, jagoda 2,8%, czarna porzeczka, 2,8%, zboża 1,4%: jęczmień, pszenica, żyto, owies, gryka, ryż, pszenica orkisz; otręby pszenne, ziarna słonecznika 0,9%, ziarna dyni 0,3%, kultury bakterii jogurtowych. Może zawierać orzechy.
Składniki: mleko, kultury bakterii mlekowych
Składniki: mleko, mleko zagęszczone odtłuszczone, cukier trzcinowy, śmietanka, grejpfrut 2,8%, żurawina 2,8%, zboża 1,4%: jęczmień, pszenica, żyto, owies, gryka, ryż, pszenica orkisz: otręby pszenne, ziarna słonecznika 0,9%, ziarna dyni 0,3%, kultury bakterii jogurtowych. Może zawierać orzechy.
Składniki: mleko, mleko zagęszczone odtłuszczone, cukier trzcinowy, śmietanka, jabłka 2,8%, pomarańcza 2,8%, zboża 1,4%: jęczmień, pszenica, żyto, owies, gryka, ryż, pszenica orkisz, otręby pszenne, ziarna słonecznika 0,9%, ziarna dyni 0,3%, kultury bakterii jogurtowych. Może zawierać orzechy.
Składniki: woda, tłuszcz wieprzowy, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 13%, wątroba z kurcząt 11%, wątroba wieprzowa 5%, koncentrat pomidorowy 5%, kasza manna z pszenicy, serca z kurcząt 3%, jaja, białko sojowe, sól, skrobia modyfikowana, cebula, papryka, przyprawy
Składniki: woda, ogórek kiszony (20%), marchew (19%), papryka (16%), cebula (9%), ocet spirytusowy, cukier, olej roślinny rzepakowy, sól mieszanka przypraw ( zawiera gorczycę)
Składniki: 60% śledzie bałtyckie bez głowy i ogona (Clupea harengus membras, złowione w Morzu Bałtyckim FAO 27IIId za pomocą włoków), 40% sos pomidorowy: woda, 20% koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, sól, cebula suszona, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; ekstrakty przypraw (zawierają seler), regulator kwasowości: kwas octowy.
Składniki: Szprot 50%, sos pomidorowy 50% (woda, koncentrat pomidorowy 9%, cukier, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy, warzywa suszone (marchew, seler, cebula, por, natka pietruszki), aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat papryki).
Składniki: Mąka pszenna makaronowa, pasteryzowana masa jajeczna (18%)= 4 jaja na 1 kg mąki. Woda, przyprawa - kurkuma.
Składniki: Grys kukurydziany 69,5% kukurydza pełnoziarnista, sól morska 0,2%
Składniki: Mąka pszenna makaronowa, pasteryzowana masa jajeczna (18%)= 4 jaja na 1 kg mąki. Woda, przyprawa - kurkuma.
Składniki: woda, tłuszcz wieprzowy, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 14%, wątroba z kurcząt 12%, wątroba wieprzowa 5,5% , kasza manna z pszenicy, serca z kurcząt 3%, jaja, białko sojowe, sól, skrobia modyfikowana, papryka 0,8%, cebula, przyprawy
Składniki: woda, tłuszcz wieprzowy, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 14%, wątroba z kurcząt 12%, wątroba wieprzowa 5,5%, kasza manna z pszenicy, serca z kurcząt 3%, jaja, białko sojowe, sól, skrobia modyfikowana, cebula, papryka, przyprawy.
Składniki: Herbatka aromatyzowana 57% [w tym: kwiat hibiskusa, cynamon, aromaty, prażony korzeń cykorii, korzeń lukrecji, goździki, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, imbir], preparat suszu owocowego 43% [w tym: jabłko, skórka słodkiej pomarańczy, aronia, śliwka 4,7%, substancje słodzące: aspartam, cyklaminian sodu, sacharynian sodu]. Zawiera lukrecję – chorzy na nadciśnienie powinni unikać nadmiernego spożycia.
Składniki: Preparat suszu owocowego 54,8% [w tym: jabłko, aronia, skórka słodkiej pomarańczy, dzika róża, substancje słodzące: aspartam, cyklaminian sodu, sacharynian sodu], herbatka aromatyzowana45,2% [w tym: kwiat hibiskusa, goździki, cynamon, aromaty, korzeń lukrecji, regulator kwasowości – kwas jabłkowy, imbir]. Zawiera lukrecję – chorzy na nadciśnienie powinni unikać nadmiernego spożycia.
Składniki: mąka PSZENNA, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, cukier
Składniki: Ryż biały długoziarnisty- preparowany termicznie ( parboiled)
Burak cukrowy, jęczmień, cykoria – prażone; cukier, chmiel, regulatory kwasowości: difosforany, kwas cytrynowy
Składniki: ogórki, sól, przyprawy naturalne, woda, konserwant E-202
Składniki: burak czerwony gotowany 67%, papryka 11%, cebula 8%, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy
Składniki: Mleko pasteryzowane, owoce 8% (mango 5,5% , przecier marakui z zagęszczonego przecieru 2,5%), cukier, aromaty naturalne, żywe kultury bakterii jogurtowych ( streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
Składniki: mleko pasteryzowane, jagoda 8% (w tym przecier jagodowy z zagęszczonego przecieru 4%), cukier, aromat naturalny, żywe kultury bakterii jogurtowych ( Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
Składniki: mleko pasteryzowane, cukier, zagęszczony sok z cytryny, aromat naturalny, ekstrakt wanilii, żywe kultury bakterii jogurtowych ( Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
Składniki: Mleko pasteryzowane, truskawka 3%, kiwi 3,2% (w tym przecier z zagęszczonego przecieru ), cukier, aromat naturalny, żywe kultury bakterii jogurtowych ( streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
Składniki: Mąka żytnia 65% (w tym mąka żytnia razowa 37%), woda, cukier, sól
Składniki: a - cukier i/lub b - syrop glukozowo-fruktozowy; woda, regulator kwasowości; kwas cytrynowy, barwniki; kompleks miedziowy chlorofil i chlorofilin, karoteny; zagęszczony sok z kiwi, aromat, witamina c, witamina d, witamina b6, cynk.
Składniki: woda mineralna (77 %), soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19 %), truskawkowy (0,5 %), malinowy (0,5 %); cukier (D) i/lub syrop glukozowo - fruktozowy (G)*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty, koncentrat z czarnej marchwi, stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Składniki: Złoty ementaler: składniki: ser 46 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym ementaler 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415. tylżycki: składniki: ser 46 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym tylżycki 10 %), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól. ze szczypiorkiem i cebulą: składniki: ser 46 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, liofilizowane: szczypiorek i cebula 0,3 %, stabilizatory: e407, e415; sól. z szynką: składniki: ser 44 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, szynka wieprzowa wędzona 6% (mięso wieprzowe, białko sojowe, mieszanina przypraw tym seler, wzmacniacz smaku: e621), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól.
Składniki: Ze 145 g mięsa drobiowego ( w tym 111 g mięsa z kurczaka i 34 mięsa z indyka) wyprodukowano 100 g produktu. Składniki: mięso z kurczaka, mięso z indyka, skrobia, sól, substancja żelująca: alginian sodu, przyprawy, aromaty, susz z aceroli. Produkt może zawierać: soję, mleko, orzechy, seler, gorczycę.
Składniki: fasola czerwona (60%), woda, sól
Składniki: burak, woda, cukier, ocet spirytusowy, sól, mieszanka przypraw ( zawiera gorczycę)
Składniki: Owoc aronii 60%, kwiat hibiskusa, aromaty, owoc bzu czarnego.
Składniki: owoc dzikiej róży 55%, kwiat hibiskusa 25%, owoc jabłka, owoc bzu czarnego.
Składniki: mąka żytnia 42,5% (w tym razowa 26,6%), zakwas żytni 31,9% (mąka żytnia razowa 16%, woda), woda, słonecznik 9,9%, sól.
Składniki: 52% ryz brazowy, 48% czekolada mleczna (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa). mozliwa obecnosc orzechów laskowych.
Składniki: kwiat hibiskusa, owoc jabłka 16%, owoc aronii 16%, owoc dzikiej róży 6%, owoc porzeczki czarnej 6%, owoc maliny 4%, owoc bzu czarnego, skórka pomarańczy, liść jeżyny 1,6%, aromaty, korzeń lukrecji
Składniki: Sól morska jodowana (sól morska, substancja wzbogacająca: węglan magnezu; jodek potasu).
Składniki: cukier, mąka pszenna, mąka żytnia, barwnik (karmel), substancja spulchniająca (węglany amonu), substancja zagęszczająca (guma arabska), przyprawy 0,4%, skrobia ziemniaczana, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat miętowy. Może zawierać mleko, jaja, soję, orzeszki arachidowe, orzechy, nasiona sezamu.
Składniki: pomidory (161 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, przeciery z selera (7,3%) i cebuli (6,7%), skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, ocet spirytusowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przyprawy
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (37%), przecier z marchwi (33%), woda, przecier z bananów (11%), witaminy: C i E
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (40%), przecier z marchwi (25%), woda, przeciery z: jabłek (12%) i brzoskwiń (11%), witaminy: C i E, aromaty
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (50%), woda, przecier z marchwi (37%), przeciery z: malin (4%) i jabłek (2%), witaminy: C i E. aromat
Składniki: Mleko, śmietanka, mleko zagęszczone odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus i lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz l. acidophilus i bifidobacterium lactis.
Składniki: maślanka naturalna pasteryzowana, mleko pasteryzowane, mleko odtłuszczone w proszku, żywe kultury bakterii mlekowych
Składniki: cukier, mąka pszenna, mąka żytnia, barwnik (karmel), substancja spulchniająca (węglany amonu), jaja w proszku, substancja zagęszczająca (guma arabska), przyprawy, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy). Może zawierać mleko, soję, orzeszki arachidowe, orzechy i nasiona sezamu.
Składniki: śmietanka, żywe kultury bakterii mlekowych