Składniki: herbata czarna (70%), jabłko, skórka pomarańczy, aromaty, owoc moreli (1%), owoc brzoskwini (0,5%), płatki kwiatu nagietka (0,5%).
Składniki: mąka pszenna, tłuszcz palmowy, ziarno słonecznika 13,3%, orzechy arachidowe 13,3%, cukier, jaja, syrop glukozowy (z pszenicy), serwatka w proszku (z mleka).
Składniki: cukier, syrop glukozowy, mleko w proszku odtłuszczone 13 %, margaryna (oleje roślinne nieutwardzone: palmowy, rzepakowy, kokosowy; woda, koncentrat cytrynowy), aromat.
Składniki: mąka pszenna 42%, woda, zakwas żytni 24% (mąka żytnia 12%, woda), mąka żytnia 6,6%, nasiona słonecznika 4,8%, siemię lniane 2,4%, drożdże, gluten (z pszenicy), sól, otręby pszenne 0,6%, nasiona sezamu 0,3%, kminek mielony, słód pszenny. Produkt może zawierać soję, orzeszki arachidowe, jaja i mleko.
Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), serwatka w proszku (z mleka), mąka pszenna, mleko w proszku odtłuszczone, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne, orzechy laskowe 1,8%, skrobia, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, sól, emulgatory: lecytyny (z soi), E476, aromaty. Produkt może zawierać inne orzechy i orzeszki arachidowe.
Składniki: cukier, ziarno słonecznika 16%, sezam 16%, syrop glukozowy (z pszenicy), płatki owsiane 13,3%, olej rzepakowy, siemię lniane 5,3%, mąka pszenna, lecytyny (z rzepaku) - emulgator, aromat.
Składniki: marmolada 35,3% (przecier jabłkowy 93,7%*, przecier wiśniowy 2,1%*, przecier aroniowy 2,1%*, przecier śliwkowy 2,1%, pektyny- substancja żelująca, kwas cytrynowy- regulator kwasowości), mąka pszenna, tłuszcz palmowy, cukier, jaja, serwatka w proszku (z mleka), aromat. *-zawartość owoców w marmoladzie.
Składniki: Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19,45%), cukier, sok cytrynowy z zagęszczonego soku (0,5%), fruktoza, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytryniany sodu, ekstrakt herbaty zielonej (0,08%), sok pomarańczowy z zagęszczonego soku (0,05%), naturalne aromaty, przeciwutleniacz – kwas askorbinowy, substancja słodząca - glikozydy stewiolowe ze stewii.
Składniki: Woda, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; cytrynian sodu, cytrynian potasu, węglan magnezu, naturalne aromaty, substancja słodząca: sukraloza; witaminy: niacyna, witamina b6, biotyna.
Składniki: woda, cukier(A)i/lub syrop glukozowo-fruktozowy(B), sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego(17%), sok pomarańczowy z zagęszczonego soku pomarańczowego (3%), dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentrat soku z czarnej marchwi, stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej, naturalny aromat czerwonej pomarańczy, substancje słodzące: acesulfam K, sacharyny.
Składniki: ananas, woda, cukier, kwas cytrynowy-regulator kwasowości.
Składniki: mąka pszenna, nadzienie śliwkowe 34,6% (powidła śliwkowe 21,6% (przecier śliwkowy, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat), owoce śliwki 10,8%, cukier, skrobia modyfikowana), cukier, olej rzepakowy, masa jajowa, serwatka w proszku (z mleka), masło 1%, drożdże, sól, woda, barwnik-karoteny, aromat
Składniki: Mąka pszenno-żytnia (59 %), woda, rafinowany olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: gliceryna; gluten pszenny, siemię lniane (0,6 %), czarnuszka (0,2 %), mieszanka wypiekowa: glukoza, sól, substancje spulchniające: difosforan disodowy, wodorowęglan sodu; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy; stabilizator: guma ksantanowa; substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu.
Składniki: Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
Składniki: Mleko, śmietanka, cukier, wiórki kokosowe 1,1%, naturalny aromat, zagęszczony sok z cytryny, kultury bakterii mlekowych.
Składniki: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej , stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny
Składniki: serek śmietankowy, przecier z czerwonej papryki 3,8%, czerwona papryka grillowana 2,4%, białka mleka pasta pomidorowa 1,3%, cukier trzcinowy, przyprawy, sól, nasiona konopi siennej 0,6%, miód, ocet spirytusowy, syrop ze skarmelizowanego cukru, suszone pomidory, czosnek przetarty, naturalny aromat
Składniki: Mleko pasteryzowane, truskawka 3%, kiwi 3,2% (w tym przecier z zagęszczonego przecieru ), cukier, aromat naturalny, żywe kultury bakterii jogurtowych ( streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
Składniki: maślanka 60%, mleko, śmietanka, cukier, sok cytrynowy z zagęszczonego soku 3%, naturalny aromat cytryny z innymi naturalnymi aromatami, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny, żywe kultury bakterii
Składniki: Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), białka mleka, sól, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego.
Składniki: Maślanka 60%, mleko, śmietanka, cukier, przecier jagodowy z zagęszczonego przecieru 4%, sok cytrynowy z zagęszczonego soku, naturalne aromaty, koncentraty z marchwi, aronii i czerwonych winogron, żywe kultury bakterii
Składniki: MLEKO PASTERYZOWANE, KULTURY BAKTERII
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny
Składniki: serek śmietankowy 93,5%, stabilizator: żelatyna wieprzowa, białka mleka, sól, szczypiorek suszony 0,8%, cebula suszona 0,7%
Składniki: Mleko odtłuszczone pasteryzowane nieutwardzony tłuszcz roślinny palmowy sól stabilizator: chlorek wapnia podpuszczka mikrobiologiczna kultury bakterii kwasu mlekowego barwnik: beta karoten substancja przeciwzbrylająca: skrobia ziemniaczana
Składniki: śmietanka (z mleka), mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki:Twarożek śmietankowy, szczypiorek 0,4%, sól, aromat naturalny
Składniki: Mleko pasteryzowane częściowo odtłuszczone, białka mleka, odtłuszczone mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Składniki: mleko pasteryzowane częściowo odtłuszczone, białka mleka, odtłuszczone mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki:twarożek odtłuszczony z mleka pasteryzowanego, śmietanka, cukier, truskawki 3,3%, białka mleka, żelatyna wieprzowa, koncentrat soku z buraka, aromat, wapń, witaminy: D, B6, B12.
Składniki: woda, grysik ziemniaczany 18%, skrobia ziemniaczana, mięso wieprzowe 9,2%, mięso wołowe 4,6%, białko sojowe, cebula, przyprawy (zawierają gorczycę), sól, błonnik pszenny bezglutenowy, olej rzepakowy, suszone warzywa (marchew, pietruszka, por, cebula), cukier, ekstrakt drożdżowy, mąka ryżowa.
Składniki: MLEKO, mąka PSZENNA, masa JAJOWA pasteryzowana, cukier, JAJA w proszku, sól, olej rzepakowy, substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany; substancja konserwująca: sorbinian potasu. Może zawierać GORCZYCĘ, SELER, SEZAM, SOJĘ.
Składniki: FILET Z PIERSI KACZKI ZE SKÓRĄ 100%
Składniki: NOGA Z KACZKI 100 %
Składniki: MIĘSO CIELĘCE
Składniki: Mięso ud kurczaków zagrodowych
Składniki: mięso indycze
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (57%), przeciery z: marchwi (37%), malin (4%) i jabłek (2%), witamina C, aromat
Składniki: woda, cukier(A)i/lub syrop glukozowo-fruktozowy(B), sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego(14%), sok pomarańczowy z zagęszczonego soku pomarańczowego (6%), dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromat, stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej, barwnik: karoteny, substancje słodzące: acesulfam K, sacharyny.
Składniki: Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19,5%), cukier, sok brzoskwiniowy z zagęszczonego soku (0,5%), fruktoza, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytryniany sodu, ekstrakt herbaty czarnej** (0,08%), naturalne aromaty brzoskwiniowe z innymi naturalnymi aromatami, substancja słodząca – glikozydy stewiolowe.
Składniki: przecier z jabłek (86%), soki z zagęszczonych soków z: arbuza (10%), aronii (3,5%) i jabłek (0,5%), aromat
Składniki: A - syrop glukozowo-fruktozowy i/lub b - cukier, woda, regulator kwasowosci - kwas cytrynowy, aromat, zageszczony sok malinowy (0,1%), barwniki - karmel amoniakalno-siarczynowy i błekit brylantowy fcf, barwniki - azorubina i czerwien koszenilowa (moga miec szkodliwy wpływ na aktywnosc i skupienie uwagi u dzieci), chlorowodorek pirydoksyny (witamina b6), cyjanokobalamina (witamina b12), d-biotyna (biotyna), d-pantotenian wapnia (kwas pantotenowy)
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (56%), przeciery z: marchwi (30%) i bananów (14%), witamina C
Naturalna woda mineralna Staropolanka to woda dla wszystkich i można ją pić bez ograniczeń dbając jednocześnie o zdrowie. Pijąc Staropolankę codziennie zapewnisz sobie stały dopływ nie tylko wody, ale również zrównoważonych ilości naturalnych składników mineralnych.Skład dodatkowy: ogólna zawartość rozpuszczonych składników mineralnych 860 mg/l; Ca2+ 145,0 mg/l, Na+ 35,8 mg/l, K+ 25,20 mg/l, Mg2+ 15,30 mg/l, HCO3- 595,0 mg/l, SO2-4 33,0 mg/l, Cl- 7 mg/l, F- 0,27 mg/l, wysokonasycona dwutlenkiem węgla ze złoża podziemnego
Składniki: Sardynki 70%, olej roślinny (sojowy) 25,9%, chili 3%, sól 1,1 %
Naturalna woda mineralna średnionasycona dwutlenkiem węgla pochodzenia naturalnego, średniozmineralizowana. Odpowiednia dla diety ubogiej w sód. Poddawana procesowi napowietrzania i filtracji. Wydobywana z ujęcia Cisowianka Drzewce k/NałęczowaSkład dodatkowy: Ca2+ 130,3; Mg2+ 21,9; Na+ 11; HCO3- 539,1; SiO2 22,1;